Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. Використання гарячої води та мікрохвильової печі часто пов’язане з тим, що продукт «перевариться», побіліє, передають Патріоти України.
Знадобиться цукор. Багато хто не вірить, що цей продукт допомагає в розморожуванні м’яса, але виявляється, що метод робочий.
У теплій воді, температура якої не більше 40 градусів, слід розчинити 1 ст. л. цукру. Після цього в цю воду опускають заморожений продукт, який потрібно розморозити.
Продукт кладуть у воду без пакування (пакету, паперу).
У середньому м’ясо (курка, фарш чи т. буд.) розморожується за 8-10 хвилин. Завдяки цьому способу зберігається смак та текстура продуктів. І найголовніший плюс полягає у досить швидкій розморозці.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...