Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. Використання гарячої води та мікрохвильової печі часто пов’язане з тим, що продукт «перевариться», побіліє, передають Патріоти України.
Знадобиться цукор. Багато хто не вірить, що цей продукт допомагає в розморожуванні м’яса, але виявляється, що метод робочий.
У теплій воді, температура якої не більше 40 градусів, слід розчинити 1 ст. л. цукру. Після цього в цю воду опускають заморожений продукт, який потрібно розморозити.
Продукт кладуть у воду без пакування (пакету, паперу).
У середньому м’ясо (курка, фарш чи т. буд.) розморожується за 8-10 хвилин. Завдяки цьому способу зберігається смак та текстура продуктів. І найголовніший плюс полягає у досить швидкій розморозці.
Кава – один із найпопулярніших напоїв, які п'ють та люблять у всьому світі. Для того, щоб кава довше зберігалася і була смачною, потрібно знати деякі секрети та лайфхаки зі зберігання кавових зерен та меленої кави, передають Патріоти України. Редакція ...
Варіння яєць – не така проста справа, як може здатися на перший погляд. Однією із важливих цілей господині під час цієї кулінарної процедури є отримання цілісної страви. Так, на шкаралупі не повинно з’являтися тріщин. Якщо яйце витече, то готова страва...