Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. Використання гарячої води та мікрохвильової печі часто пов’язане з тим, що продукт «перевариться», побіліє, передають Патріоти України.
Знадобиться цукор. Багато хто не вірить, що цей продукт допомагає в розморожуванні м’яса, але виявляється, що метод робочий.
У теплій воді, температура якої не більше 40 градусів, слід розчинити 1 ст. л. цукру. Після цього в цю воду опускають заморожений продукт, який потрібно розморозити.
Продукт кладуть у воду без пакування (пакету, паперу).
У середньому м’ясо (курка, фарш чи т. буд.) розморожується за 8-10 хвилин. Завдяки цьому способу зберігається смак та текстура продуктів. І найголовніший плюс полягає у досить швидкій розморозці.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...