
Такий спосіб не підійде, якщо ви захочете перевірити яйця відразу в супермаркеті. У магазині можна лише візуально оглянути яйця і якщо ви бачите, що шкарлупа виблискує або ж пошкоджена, то краще відкладіть і оберіть візуально якісні яйця, передають Патріоти України.
Найбільш відомий і перевірений спосіб дізнатися, чи можна їсти яйця – це перевірити свіжість у воді. Просто опустіть яйце в склянку з водою: свіже потоне, а зіпсоване залишиться на поверхні.
Можна використовувати чисту воду чи приготувати сольовий розчин: на пів літра води взяти три чайних ложки солі, перемішати, поки всі кристали повністю не розчиняться.
Така перевірка базується на властивостях повітряної камери яйця, що з кожним днем зберігання збільшується в розмірах, тому воно і не тоне у воді.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...