Радість від урожаю молодої картоплі затьмарює лише процес очищення картоплі, особливо якщо вродила дрібна картопля. Розкажемо, як розправитися з чищенням молодої картоплі досить швидко і не забруднивши при цьому рук, передають Патріоти України.
Особливості свіжого коренеплоду в тому, що його шкірку не зрізають, а шкребуть ножем. Потім доводиться довго відмивати руки та саму картоплю.
Для того щоб очистити навіть дрібну картоплю, знадобиться міцний поліетиленовий пакет, щоб він не порвався, та крупну сіль. Отже, спочатку картоплю потрібно промити, дати стекти воді, а потім скласти в пакет.
Закладаємо чисту картоплю усередину. Відправляємо 3 столові ложки солі великого помелу і щільно зав’язуємо пакет.
Засікайте 5 хвилин і інтенсивно перетирайте картоплю в пакети із сіллю руками. Головне, щоби пакет витримав. Потім залишиться розв’язати мішок, помити картоплю та починати готувати.
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...