
Найчастіше після того, як процес смаження млинців закінчився, на столі красується цілий стос ароматних і рум’яних смаколиків. Але, на жаль, не всі з них бувають з’їдені першого ж дня. А через добу млинці втрачають свій привабливий вигляд, і, на жаль, смак, передають Патріоти України.
Однак виправити цю ситуацію можна легко, якщо скористатися секретним способом розігрівання млинців. Щоб дати страві другий шанс, необхідно кожен млинець посипати цукром з одного боку, а потім скласти вчетверо.
Трикутнички, що виходять, викладіть на попередньо змащене маслом або покрите папером для випікання деко. Відправляйте підготовлені оладки на 5 хвилин в заздалегідь розігріту до максимуму духовку.
Тут, звичайно, варто орієнтуватися на потужність духової шафи і стежити, щоб млинці не пригоріли. Завдяки такому способу ви отримаєте напрочуд смачні, хрусткі та карамельні млинці, які буквально розлетяться зі столу.
Насіння гарбуза - справжній скарб природи, про користь якого знають небагато. Вчені підтверджують, що вони допомагають знизити рівень холестерину, захищають серцево-судинну систему, мають протизапальні та антиоксидантні властивості, а також підтримують...
На полицях супермаркетів - широкий вибір рослинний олій: від соняшникової до оливкової. Вони відрізняються за смаком, але ключова різниця - ступінь очищення: рафінована (очищена) і нерафінована (пройшла лише механічну фільтрацію), передають Патріоти Ук...