Все просто! Як позбутися неприємного запаху під час смаження риби

У процесі приготування смаженої риби часто виникає один момент: з’являється неприємний аромат, з яким не завжди справляється навіть якісна витяжка. Для багатьох цей момент є неприйнятним, тому господині не надто часто смажать рибу, передають Патріоти України.

Проте всього кілька хитрощів допоможе вирішити проблему.

Що потрібно для цього зробити

Попередня підготовка

Не всі знають про те, що рибу можна і навіть необхідно попередньо вимочувати. Це допоможе смаку стати більш делікатним та цікавим. До того ж молоко нейтралізує будь-які неприємні аромати. 20 хвилин на “молочні ванни” буде цілком достатньо.

Лимонний сік

Риба ідеально поєднується зі смаком та ароматом цитрусових. Але не всі знають, що лимон допоможе позбавити кухню неприємного аромату смаженої риби. Для цього перед відправленням на сковорідку злегка збризніть шматок риби соком цитрусового фрукта.

Особливий вид олії

Найчастіше господині, які дбають про своє здоров’я, вважають за краще використовувати для смаження рафіновану олію. Економні жінки віддають перевагу традиційній рослинній. Однак обидва варіанти ніяк не можуть вплинути на запах. З його нейтралізацією чудово справляється ріпакова олія.

Лише спробуйте! Який продукт зробить котлети смачнішими

п’ятниця, 6 червень 2025, 23:10

Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...

Є секрет! Що кинути у воду при варінні яєць, щоб шкаралупа з них злітала за секунду

п’ятниця, 6 червень 2025, 18:05

На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...