Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком. Щоб цього не тарпилось, перед тим як почати готувати варто провести кілька дій по підготовці продуктів, передають Патріоти України.
Вирішити проблему гіркоти дуже просто – достатньо виконати кілька кроків. Якщо ви збираєтесь готувати курячу печінку вперше, обов’язково виконайте наступні дії.
Крок перший
Причиною гіркоти печінки або сердечок може бути те, що в них залишилася жовч або згустки крові. Тому спершу ретельно очистіть їх від прожилок та плівок. Очищену від плівок печінку та сердечки необхідно ретельно промити.
Крок другий
Якщо у вас немає певності, що ретельне очищення допомогло, та й остаточно позбутись гіркоти допоможе замочування в слабкому розчині оцту. Залиште в ньому субпродукти на півгодини. Перед початком готування печінки, потрібно вимочити її протягом 30 хвилин в молоці. Після цього можете приступати до приготування вашої страви.
Важко знайти людину, яка встоїть перед апетитним ароматом смаженої картоплі. Ця страва не найскладніша в приготуванні, але її дуже легко зіпсувати або зробити не смачною, якщо не врахувати декілька нюансів готування, передають Патріоти України. Про які...
Обожнюєте тоненьке тісто у піці, що подають у кафе? Тоді цей рецепт вам точно сподобається. Не тільки піцу, а й пиріжки чи рулети можна готувати – універсальне та просте в приготуванні, передають Патріоти України. Для тіста треба взяти:. 600 г просіяно...