Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком. Щоб цього не тарпилось, перед тим як почати готувати варто провести кілька дій по підготовці продуктів, передають Патріоти України.
Вирішити проблему гіркоти дуже просто – достатньо виконати кілька кроків. Якщо ви збираєтесь готувати курячу печінку вперше, обов’язково виконайте наступні дії.
Крок перший
Причиною гіркоти печінки або сердечок може бути те, що в них залишилася жовч або згустки крові. Тому спершу ретельно очистіть їх від прожилок та плівок. Очищену від плівок печінку та сердечки необхідно ретельно промити.
Крок другий
Якщо у вас немає певності, що ретельне очищення допомогло, та й остаточно позбутись гіркоти допоможе замочування в слабкому розчині оцту. Залиште в ньому субпродукти на півгодини. Перед початком готування печінки, потрібно вимочити її протягом 30 хвилин в молоці. Після цього можете приступати до приготування вашої страви.
Картопля - улюблена страва на українських і польських кухнях. Її їдять варену, запечену, пюре, фрі… Але що буде, якщо ви включите її у свій раціон кожного дня? Дієтологи розповідають, чи варто боятися щоденного картопляного меню і як зробити його корис...
Сезон свіжих помідорів у розпалі. Саме зараз вони найсмачніші, ароматні та корисні. Але оброблені томатні продукти можуть мати навіть більше користі, ніж свіжі овочі. Особливо завдяки одному потужному інгредієнту - лікопіну, передають Патріоти України....