Все просто! Як прибрати гіркий присмак курячої печінки

Страви з курячою печінкою претендують бути дуже смачними, якщо їх правильно приготувати. Насамперед потрібно позбавитися гіркого присмаку. Це можна зробити досить просто, тож не відмовляйте собі у задоволенні смачно поїсти, передають Патріоти України.

Як це зробити

Не завжди печінка може гірчити. Так стається, якщо при чищенні пошкодили жовчний міхур. Якщо ви зіткнулися з такою проблемою, тоді розповідаємо вам простий спосіб виправлення ситуації.

Просто замочіть печінку в молоці. Лишіть на 30 хвилин. Молоко ефективно нейтралізує гіркоту. Також можна замочити в солоній воді на 15 хвилин.

Приготована печінка після замочування перестане бути гіркою. Також при тушкуванні деякі господині трохи додають молока у страву. Це робить печінку м’якішою.

Нехай ваші страви будуть смачними. Іноді треба застосувати кулінарні хитрощі, але результат того вартий. Смачного!

Зовсім не екзотика! Дослідники назвали "суперфуд" для шкіри та мозку, який є у кожному супермаркеті

п’ятниця, 24 жовтень 2025, 16:50

Правильне та збалансоване харчування є запорукою міцного здоров’я людини. Те, що ми їмо щодня, неабияк впливає на наше самопочуття та організм. Дослідники розповіли, про супер’їжу, яка допомагає знизити ризик деменції та покращити стан шкіри. Про це пи...

Найкраще смакує з борщем! Сало у незвичайному маринаді - такого не знайдете навіть у ресторанах

п’ятниця, 24 жовтень 2025, 13:07

Сало - делікатес, який у принципі самодостатній. Також воно чудово поєднується з цибулею та часником. Кулінар Елла Іванова пропонує замаринувати його у незвичайному буряково-медовому маринаді. Готується все так просто, що ви здивуєтеся, передають Патр...