Все просто! Як прибрати кислоту з борщу

Не завжди навіть у досвідченого господаря вдається та чи інша страва. Трапляється і пересолити або виходить закислий борщ, передають Патріоти України.

Виправити ситуацію звісно можна. Але не завжди тут зарадить цукор. Кислий борщ навряд чи захочеться їсти вам та вашим рідним.

Подробиці

Неймовірного аромату вашому борщу нададуть продукти, які зазвичай не додають в оригінальному рецепті. Але саме вони нададуть борщу смаку та приємного аромату.

Якщо ви їх застосуєте, результат вам сподобається.

Позбутись надмірної кислоти в борщі допоможе звичайна сода. Вона прибере неприємний присмак.

Достатньо додати третину чайної ложки на велику каструлю. Якщо ви зварили невелику каструлю борщу, тоді соди додайте одну щіпку.

Тут головне додати соди вміру.

Ще додайте до борщу наприкінці готування порізані мілким кубиком варені курячі яйця.

Як продовжити термін зберігання яєць - лайфхак від господинь

середа, 16 квітень 2025, 17:13

На жаль, яйця не можуть похвалитися здатністю протягом тривалого часу залишатися свіжими, передають Патріоти України. Вживання в їжу зіпсованого продукту загрожує як мінімум розладом шлунка, а як максимум і дуже важким отруєнням. До того ж, дуже часто ...

Не робіть так! Помилка, яку допускає більшість господинь при засолюванні червоної риби

середа, 16 квітень 2025, 16:12

Посол риби вважається одним із способів консервації, при якому змінюється смак продукту, передають Патріоти України. Якщо порушити технологію засолювання, можна безповоротно зіпсувати смак і вид риби. Перед засолюванням рибу обробляють: потрошать, обрі...