
Не завжди навіть у досвідченого господаря вдається та чи інша страва. Трапляється і пересолити або виходить закислий борщ, передають Патріоти України.
Виправити ситуацію звісно можна. Але не завжди тут зарадить цукор. Кислий борщ навряд чи захочеться їсти вам та вашим рідним.
Неймовірного аромату вашому борщу нададуть продукти, які зазвичай не додають в оригінальному рецепті. Але саме вони нададуть борщу смаку та приємного аромату.
Якщо ви їх застосуєте, результат вам сподобається.
Позбутись надмірної кислоти в борщі допоможе звичайна сода. Вона прибере неприємний присмак.
Достатньо додати третину чайної ложки на велику каструлю. Якщо ви зварили невелику каструлю борщу, тоді соди додайте одну щіпку.
Тут головне додати соди вміру.
Ще додайте до борщу наприкінці готування порізані мілким кубиком варені курячі яйця.
Какао - улюблений багатьма напій, який є не лише смачним, але й надзвичайно корисним, особливо для людей старше п’ятдесяти років. Завдяки високій концентрації антиоксидантів, магнію, цинку, фосфору та калію, регулярне вживання какао підтримує здоров'я ...
Халву, яку, до речі, можна приготувати й в домашніх умовах, часто вважають однією з найкорисніших солодощів, адже її виготовляють із горіхів або насіння - продуктів, які самі по собі цінні для організму, передають Патріоти України. Навіть жири в халві ...