Більшість рецептів пропонує домашній майонез робити блендером, але не у всіх він є. Натомість міксер більш популярний кухонний “ґаджет”. Інгредієнти прості, нічого зайвого. У такому соусі користі більше, ніж у магазинному, передають Патріоти України.
Якщо вас злякає кількість олії в домашньому майонезі, то зауважимо, що в магазинному її не менше, проте якість часто гірша. Майонез важко назвати соусом із серії правильного харчування, але іноді в салат краще додати його, ніж покупний.
Отже, для 250 мл соусу треба взяти:
Всі інгредієнти, крім олії, потрібно відправити у банку (0,5 л). Збити міксером до однорідної маси, а потім вводити олію тонкою цівкою. Маса стане густою, білою, з ніжним жовтим відтінком. Якщо вам треба більш яскравий колір, то додайте 1/4 ч. л. куркуми.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...