Квасоляний суп або салат з додаванням квасолі – дуже смачні та корисні страви. Квасоля є легкозасвоюваним білком і може стати відмінною альтернативою м’ясним продуктам. До того ж, у бобових містяться речовини, що пригнічують апетит та перешкоджають засвоєнню швидких вуглеводів, передають Патріоти України.
Цей факт робить квасолю улюбленою стравою людей, що сидять на дієті або дотримуються принципів правильного харчування. Проте з приготуванням страв із квасолі доведеться трохи повозитися.
Насамперед, боби слід замочити і залишити їх у такому стані на кілька годин, а то й на ніч. Якщо ви забігалися і в потоці домашніх справ забули залити квасолю водою, щоб наступного дня порадувати домочадців смачним обідом або вечерею, це легко виправити.
Насипте необхідну кількість квасолі в ємність, що підходить для мікрохвильової печі, і залийте водою. Сюди ж додайте щіпку соди. Відправляйте тарілку з бобовими в мікрохвильову піч на 10 хвилин, включивши повну потужність. Після цієї нехитрої дії можна готувати квасолю звичним способом.
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...