Все просто! Як приготувати квасолю без замочування

Квасоляний суп або салат з додаванням квасолі – дуже смачні та корисні страви. Квасоля є легкозасвоюваним білком і може стати відмінною альтернативою м’ясним продуктам. До того ж, у бобових містяться речовини, що пригнічують апетит та перешкоджають засвоєнню швидких вуглеводів, передають Патріоти України.

Подробиці

Цей факт робить квасолю улюбленою стравою людей, що сидять на дієті або дотримуються принципів правильного харчування. Проте з приготуванням страв із квасолі доведеться трохи повозитися.

Насамперед, боби слід замочити і залишити їх у такому стані на кілька годин, а то й на ніч.Якщо ви забігалися і в потоці домашніх справ забули залити квасолю водою, щоб наступного дня порадувати домочадців смачним обідом або вечерею, це легко виправити.

Насипте необхідну кількість квасолі в ємність, що підходить для мікрохвильової печі, і залийте водою. Сюди ж додайте щіпку соди.Відправляйте тарілку з бобовими в мікрохвильову піч на 10 хвилин, включивши повну потужність. Після цієї нехитрої дії можна готувати квасолю звичним способом.

"Король риб" без кісток - смачніше за курку і лікує судини

понеділок, 7 липень 2025, 20:07

Це не просто риба - це справжній дар для здоров’я, смаку й навіть дієти. Осетер повертається на українські столи, і ось чому ти маєш його спробувати, передають Патріоти України. . Ще з часів середньовіччя осетер прикрашав столи королів і князів. Сього...

Інакше огірки стануть м'якими, а розсіл - мутним: Ось що не можна додавати до консервації

понеділок, 7 липень 2025, 10:15

Хрусткість та чистота розсолу – чи не головні критерії вдало заготованих огірочків. І є продукти, які можуть дуже негативно на них вплинути, передають Патріоти України. Навряд як комусь подобається, коли заготовлені на зиму огірочки стають дуже м'якими...