Ліниві хачапурі готувати дуже просто, саме тому вони так називаються. Для приготування треба лише мати тісто-основу для піци. Неймовірно смачний, соковий, ніжний. Спробуйте приготувати, щоб не купувати фаст-фуд при бажанні з’їсти смачну та швидку випічку, передають Патріоти України.
Змішайте на одну основу тіста (30-40 см) 100 г кисломолочного сиру, 100 г бринзи або сулугуні, 100 г зелені та одне яйце.
Викладіть сирну начинку на тісто. До речі, можна використати й лаваш круглий. Запікайте саме 5 хвилин при температурі 200 градусів.
Для того, щоб була хрумка скоринка в тіста, то можна смажити на сковорідці, додавши трішки олії.
Такі хачапурі смачно їсти в холодному і гарячому вигляді.
Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...
Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять додавати д...