
Яєчня – це просте та поживне блюдо, яке здатне приготувати навіть дитина на сніданок. Але мало хто знає, що видів яєчні багато. Їх можна чергувати, щоб щоразу дивувати домочадців смачним та ситним сніданком із простих компонентів, передають Патріоти України.
Наприклад, для ідеальних яейць з цілим жовтком потрібно взяти тільки яйце і вершкове масло. Останній інгредієнт слід розтопити на середньому вогні. Після цього можна вбивати яйце.
При цьому треба враховувати, що сковорода не повинна бути занадто гарячою, інакше білок підгорятиме і покриватиметься неприємною скоринкою.
Тому досвідчені кулінари рекомендують влити кілька ложок води, а потім накрити сковороду кришкою. Це дозволить отримати ідеальну страву. Подавати блюдо можна із зеленню, сосисками, овочевими салатами чи тостами. У результаті сніданок вийде не лише смачним, а й дуже гарним.
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...