Яєчня – це просте та поживне блюдо, яке здатне приготувати навіть дитина на сніданок. Але мало хто знає, що видів яєчні багато. Їх можна чергувати, щоб щоразу дивувати домочадців смачним та ситним сніданком із простих компонентів, передають Патріоти України.
Наприклад, для ідеальних яейць з цілим жовтком потрібно взяти тільки яйце і вершкове масло. Останній інгредієнт слід розтопити на середньому вогні. Після цього можна вбивати яйце.
При цьому треба враховувати, що сковорода не повинна бути занадто гарячою, інакше білок підгорятиме і покриватиметься неприємною скоринкою.
Тому досвідчені кулінари рекомендують влити кілька ложок води, а потім накрити сковороду кришкою. Це дозволить отримати ідеальну страву. Подавати блюдо можна із зеленню, сосисками, овочевими салатами чи тостами. У результаті сніданок вийде не лише смачним, а й дуже гарним.
Приготування їжі пов’язане не тільки зі смачними стравами, але й з краплями жиру та сміттям. Після реалізації того чи іншого рецепту, який вимагає чимало маніпуляцій, кухня потребує збирання, передають Патріоти України. Особливо це стосується плити, де...
Кількість полуниці, яку можна з’їсти на день без шкоди для здоров’я, залежить від індивідуальних особливостей організму (алергії, хронічні захворювання, особливо ШКТ або нирок), але для здорової дорослої людини загальні рекомендації такі, передають Пат...