Коли ви спробуєте справжній сирний соус, ніякий інший майонезний з запахом сиру ніколи не станете купляти. Це така суттєва різниця, що просто немає чого додати. Готують його на основі сиру чеддер, передають Патріоти України.
Потрібні такі продукти:
Розтопіть вершкове масло в каструльці. До нього додайте порізаний дуже дрібно часник. В цю суміш потрібно просіяти борошно, але робіть це малими порціями, щоб не утворилися грудочки. Прогрівайте протягом 1 хвилини.
Тепер настав час влити вершки. Постійно помішуйте, а коли суміш стане густою, тоді час засипати тертий сир.
Продовжуйте тримати соус на вогні, але він повинен бути повільний. Помішуємо та чекаємо розтоплення сиру. Коли це станеться, долийте ще вершки.
Тепер залишається довести до смаку спеціями та лимонним соком. Готовий соус перелийте в соусницю, а коли охолоне, можна подавати до столу. Можна подавати й теплий. Залежить від того, до яких страв. Смачного!
Домашня консервація - це популярний спосіб зберегти овочі, фрукти та ягоди на зиму, але що робити, якщо взимку температура в погребі падає нижче нуля? Чи може консервація "переморозитися", і як це позначиться на її смаку, консистенції та безпеці? РБК-У...
Якщо ви хоча б раз приготуєте суші вдома, то ви більше ніколи не замовлятимете їх у ресторані: страва виходить не тільки в рази смачнішою, а й набагато дешевшою, передають Патріоти України. До того ж, ви можете нічим не обмежувати політ своєї фантазії ...