Все просто! Як приготувати сирний соус, від якого всі будуть у захваті

Коли ви спробуєте справжній сирний соус, ніякий інший майонезний з запахом сиру ніколи не станете купляти. Це така суттєва різниця, що просто немає чого додати. Готують його на основі сиру чеддер, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Потрібні такі продукти:

  • масло — 40 г;
  • часник — 3 зубчики;
  • чеддер — 200 г;
  • вершки 10% — 100 мл;
  • борошно — 0,5 скл.;
  • лимонний сік — 1-2 краплі;
  • мускатний горіх — 0,5 ч.л.;
  • сіль, перець, спеції.

Як приготувати

Розтопіть вершкове масло в каструльці. До нього додайте порізаний дуже дрібно часник. В цю суміш потрібно просіяти борошно, але робіть це малими порціями, щоб не утворилися грудочки. Прогрівайте протягом 1 хвилини.

Тепер настав час влити вершки. Постійно помішуйте, а коли суміш стане густою, тоді час засипати тертий сир.

Продовжуйте тримати соус на вогні, але він повинен бути повільний. Помішуємо та чекаємо розтоплення сиру. Коли це станеться, долийте ще вершки.

Тепер залишається довести до смаку спеціями та лимонним соком. Готовий соус перелийте в соусницю, а коли охолоне, можна подавати до столу. Можна подавати й теплий. Залежить від того, до яких страв. Смачного!

А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...