Коли ви спробуєте справжній сирний соус, ніякий інший майонезний з запахом сиру ніколи не станете купляти. Це така суттєва різниця, що просто немає чого додати. Готують його на основі сиру чеддер, передають Патріоти України.
Потрібні такі продукти:
Розтопіть вершкове масло в каструльці. До нього додайте порізаний дуже дрібно часник. В цю суміш потрібно просіяти борошно, але робіть це малими порціями, щоб не утворилися грудочки. Прогрівайте протягом 1 хвилини.
Тепер настав час влити вершки. Постійно помішуйте, а коли суміш стане густою, тоді час засипати тертий сир.
Продовжуйте тримати соус на вогні, але він повинен бути повільний. Помішуємо та чекаємо розтоплення сиру. Коли це станеться, долийте ще вершки.
Тепер залишається довести до смаку спеціями та лимонним соком. Готовий соус перелийте в соусницю, а коли охолоне, можна подавати до столу. Можна подавати й теплий. Залежить від того, до яких страв. Смачного!
Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...
Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...