Сьогодні можна використовувати безліч варіантів заготівлі полуниці на зиму і кожен вибирає для себе той, який більше подобається. Пропоную вам простий рецепт, за допомогою якого ви отримаєте ароматну і свіжу, легку у приготуванні полуницю, передають Патріоти України.
Ягоди добре вимити і викласти на сито так, щоб воно повністю встелити дно. Брати можна будь-які ягоди: дрібні, середнього розміру, великі.
Прибираєм хвостики. Викладіть ягоди в ємність, посипавши цукром. Зверху також засипте цукром і відкладіть ще 200 г цукру на майбутнє. Накрийте кришкою і залиште на 4 – 5 годин. Час від часу помішуючи. Банки вимийте і простерилізуйте разом з кришками.
Розкладіть варення в банки зверху насипте цукор. Виходить близько 2 столових ложок цукру на банку, якщо виходить додіти більше, всипте стільки, щоб цукровий шар був досить щільним.
Прикрутіть кришки на банку і перенесіть варення в підвал.
Така свіжа і ароматна заготовка буде зберігатися до наступного сезону. Таке варення ідеально підійде, як начинка для тортів і рулетів. З його допомогою можна приготувати смачний компот, просто подавати з млинцями, оладками, з морозивом та іншими солодкими стравами. Ідеально поєднується з пісочним пирогом.
Щоб не зіпсувати солодке та смачне варення, потрібно знати прості правила його приготування, передають Патріоти України. Якщо варення залишається рідким і не густіє, є прості способи, як досягти потрібної густоти та консистенції. При варінні варення по...
Страви з яловичини разом з овочами – ідеальний варіант обіду або вечері для будь-якої сім’ї. Крім того, приготувати цю страву не дуже складно, передають Патріоти України. Для приготування знадобиться:. Для початку яловичину слід ретельно промити і нарі...