Часом господиням доводиться стикатися із ситуацією, коли потрібно терміново розморозити м’ясо, передають Патріоти України.
Є різні способи розморожування м’яса, вони відрізняються один від одного. Багато хто для розморожування продуктів використовують мікрохвильову піч, хтось розморожує м’ясо в окропі.
Ці варіанти перевірені часом і працюють, але м’ясо втрачає свої смакові якості.
Є спосіб, завдяки якому можна швидко вирішити проблему, для цього не потрібно багато часу.
М’ясо залишиться трохи підмороженим, але це й добре – так його швидше та зручніше нарізати.
У цьому питанні внагоді стане цукор. Для цього візьмемо одну столову ложку цукру та розчинимо його в теплій воді. Температура води має бути приблизно 40-45 градусів.
Після розчинення цукру у воді в неї можна занурювати м’ясо, і через десять хвилин м’ясо буде готове до нарізки.
Такий спосіб розморожування підходить не тільки для м’яса, але й для курки, риби, фаршу.
Продукт, розморожений таким чином, зберігає смак і текстуру, м’ясо набуває яскравих смакових якостей.
Пироги є «фірмовою» стравою багатьох господинь, передають Патріоти України. Але часто зустрічаються кулінари, яким не вдається спекти рівномірно запечену страву. Іноді трапляється так, що нижня частина пирога підгорає, а верхня залишається сирою. Зазви...
Часом господиням доводиться стикатися із ситуацією, коли потрібно терміново розморозити м’ясо, передають Патріоти України. Є різні способи розморожування м’яса, вони відрізняються один від одного. Багато хто для розморожування продуктів використовують ...