Цей трюк дозволить зробити розвареним горох за 15 хвилин. Примітно, що метод не потребує якихось складних маніпуляцій чи секретних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Спочатку промитий горох потрібно залити холодною водою, поставити на вогонь і посолити. Потім воду доводять до кипіння і варять на повільному вогні 15 хвилин.
Після цього воду майже повністю зливають та заливають практично крижану. За кілька хвилин горох повністю розвариться.
Таким чином, запам’ятати потрібно лише одне правило: холодну воду додають у гарячий горох, а не навпаки.
У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...
Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...