Уявіть, як зранку кладете на хрусткий шматочок, змащений авокадо або маслом хліба, лусточку червоної слабосолоної риби. Уявили? Тепер читайте швидкий рецепт та соліть рибку, щоб смакувати під час сніданку, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте рибу, просушіть паперовими рушниками або серветками. Змішайте сіль з цукром. Візьміть рибу й гарненько натріть соляно-цукровою сумішшю. Візьміть контейнер з кришкою, покладіть рибу, шкіркою доверху. Зверху накрийте харчовою плівкою рибу, а не сам контейнер.
На плівку поставте щось важке, можна набрати у банку 0,5 л води, щоб риба побула під пресом хоч 2 години. Ставте у холодильник. Після того зніміть банку й закрийте контейнер кришкою. Риба буде готова через 8 годин. Смачного!
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...