Все просто! Як швидко й смачно засолити червону рибу за 5 хвилин

Уявіть, як зранку кладете на хрусткий шматочок, змащений авокадо або маслом хліба, лусточку червоної слабосолоної риби. Уявили? Тепер читайте швидкий рецепт та соліть рибку, щоб смакувати під час сніданку, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 300 г риби, можна шматочками
  • 1 ст. л. солі
  • 2 ч. л. цукру.

Приготування:

Помийте рибу, просушіть паперовими рушниками або серветками. Змішайте сіль з цукром. Візьміть рибу й гарненько натріть соляно-цукровою сумішшю. Візьміть контейнер з кришкою, покладіть рибу, шкіркою доверху. Зверху накрийте харчовою плівкою рибу, а не сам контейнер.

На плівку поставте щось важке, можна набрати у банку 0,5 л води, щоб риба побула під пресом хоч 2 години. Ставте у холодильник. Після того зніміть банку й закрийте контейнер кришкою. Риба буде готова через 8 годин. Смачного!

Варто знати! Коли додавати сіль - до кипіння води або після

п’ятниця, 13 червень 2025, 17:12

Більшість господарок не замислюються, коли відправляють ложку з білими кристалами в каструлю, наповнену водою. Попри поширену думку, різниця в тому, коли ж додавати сіль – до кипіння або після – все ж таки є, передають Патріоти України. Відомо, що у хо...

Смакота! Як за 10 хвилин приготувати мариновані огірки

п’ятниця, 13 червень 2025, 16:12

Традиційно мариновані овочі асоціюються у багатьох із банками, закатками, довгими та складними процесами приготування. Але виявилося, що є простий рецепт, завдяки якому огірки можна замаринувати за 10 хвилин, передають Патріоти України. Для заправки:. ...