Навіть найвідповідальніша і найдосвідченіша господиня не може бути завжди до всього готова. Якщо треба швидко приготувати вечерю на всю сім’ю, але ви не встигли завчасно розморозити м’ясо, то процес приготування або доведеться відкласти або ж приготувати іншу страву, передають Патріоти України.
Якщо знати одну хитрість, то м’ясо можна розморозити лише за 15 хвилин. Для цього навіть не доведеться користуватися мікрохвильовою піччю. Потрібно в глибоку миску налити теплу воду та розчинити в ній цукор. На півтори літри рідини вистачить і трьох столових ложок.
Потім шматок м’яса потрібно просто покласти в таку воду на 15 хвилин. Через цей час продукт набуде такої консистенції, в якій добре та зручно з ним працювати. М’ясо хоч і буде ще твердим, але буде добре нарізатись і підійде для подальшої обробки. При цьому такий спосіб розморожування не впливає на смакові якості продукту.
Багато господинь переплачують, придбавши вже відварені буряки, замість того, щоб зварити овоч самостійно. На це є дві вагомі причини: процес варіння коренеплоду займає дуже багато часу і до того ж супроводжується неприємним запахом, передають Патріоти ...
Якщо домашні знають про те, що господиня планує готувати котлети, всі готуються до дегустації неймовірно смачної страви. Однак її занадто легко зіпсувати, зробивши не очевидні помилки. В чому вони полягають, передають Патріоти України. Багато хто намаг...