
Як треба приготувати салат, то буряк ставлять відварювати. І тут вся оселя наповнюється запахом коренеплоду. Нічого особливого, але зайва морока з вивітрюванням. Якщо ви хочете дізнатися спосіб відварювання без цього запаху, тоді читайте далі в статті інформацію, передають Патріоти України.
Поставте каструлю з водою на плиту. Помийте буряк. Наріжте його на середні шматочки. Покладіть їх в пакет для запікання. Беремо його, бо він добре витримує температурне навантаження.
Пакет треба зав’язати, але лишіть трохи повітря в ньому. Це попередить факт, що пакет може тріснути. Покладіть його в каструлю та варіть протягом 40-50 хвилин.
Коли дістанете пакет, відкривайте обережно, бо гаряча пара може зробити опіки. Перекладіть на тарілку готовий буряк. При такому способі буряк зберігає колір та немає запаху в хаті.
Зберегти смакові якості будь-якого хліба можна заморожуванням. Заморожувати хліб можна не більше, ніж на один місяць, передають Патріоти України. А як зберігати хліб з магазина кілька днів, щоб він не покривався плісенню? Для тривалого зберігання хліб ...
Щоб отримати ідеальну, білу й хрустку закуску, яка не перекисне і не вкриється слизом, важливо уникати поширених помилок, пов’язаних із підготовкою, сіллю та ферментацією, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Правильна нарізка. Одна з найбіл...