Як треба приготувати салат, то буряк ставлять відварювати. І тут вся оселя наповнюється запахом коренеплоду. Нічого особливого, але зайва морока з вивітрюванням. Якщо ви хочете дізнатися спосіб відварювання без цього запаху, тоді читайте далі в статті інформацію, передають Патріоти України.
Поставте каструлю з водою на плиту. Помийте буряк. Наріжте його на середні шматочки. Покладіть їх в пакет для запікання. Беремо його, бо він добре витримує температурне навантаження.
Пакет треба зав’язати, але лишіть трохи повітря в ньому. Це попередить факт, що пакет може тріснути. Покладіть його в каструлю та варіть протягом 40-50 хвилин.
Коли дістанете пакет, відкривайте обережно, бо гаряча пара може зробити опіки. Перекладіть на тарілку готовий буряк. При такому способі буряк зберігає колір та немає запаху в хаті.
Горох можна швидко зварити без замочування “на ніч”. Виявляється, є способи, які допоможуть гороху зваритися набагато швидше. Мудрі господині не допускають банальних помилок, вони знають тонкощі та хитрощі, щоб приготувати горох швидко без хімії та дод...
Класичний рецепт приготування котлет знають усі господині. Секрет простої страви був у тому, що вони складалися здебільшого з м’яса та хліба. Такі котлети не смажили, а запікали. Тому вони мали неповторний смак та добре засвоювалися. Наші мами та бабус...