
Як треба приготувати салат, то буряк ставлять відварювати. І тут вся оселя наповнюється запахом коренеплоду. Нічого особливого, але зайва морока з вивітрюванням. Якщо ви хочете дізнатися спосіб відварювання без цього запаху, тоді читайте далі в статті інформацію, передають Патріоти України.
Поставте каструлю з водою на плиту. Помийте буряк. Наріжте його на середні шматочки. Покладіть їх в пакет для запікання. Беремо його, бо він добре витримує температурне навантаження.
Пакет треба зав’язати, але лишіть трохи повітря в ньому. Це попередить факт, що пакет може тріснути. Покладіть його в каструлю та варіть протягом 40-50 хвилин.
Коли дістанете пакет, відкривайте обережно, бо гаряча пара може зробити опіки. Перекладіть на тарілку готовий буряк. При такому способі буряк зберігає колір та немає запаху в хаті.
Горіх пекан визнано ключовим для підтримки здоров'я серця, передають Патріоти України з посиланням на Nutrients. Мета-аналіз 52 досліджень, проведений науковцями Іллінойського технологічного інституту та опублікований у журналі Nutrients, підтвердив, ...
Гранат - це солодко-кислий фрукт із товстою червоною шкіркою. Усередині містяться сотні соковитих насінин, які можна їсти окремо або додавати до страв, передають Патріоти України. Гранат цінують ще з давніх часів за його корисні властивості. Сучасні до...