Все просто! Як відварити буряк, щоб не було запаху на всю хату

Як треба приготувати салат, то буряк ставлять відварювати. І тут вся оселя наповнюється запахом коренеплоду. Нічого особливого, але зайва морока з вивітрюванням. Якщо ви хочете дізнатися спосіб відварювання без цього запаху, тоді читайте далі в статті інформацію, передають Патріоти України.

Подробиці

Поставте каструлю з водою на плиту. Помийте буряк. Наріжте його на середні шматочки. Покладіть їх в пакет для запікання. Беремо його, бо він добре витримує температурне навантаження.

Пакет треба зав’язати, але лишіть трохи повітря в ньому. Це попередить факт, що пакет може тріснути. Покладіть його в каструлю та варіть протягом 40-50 хвилин.

Коли дістанете пакет, відкривайте обережно, бо гаряча пара може зробити опіки. Перекладіть на тарілку готовий буряк. При такому способі буряк зберігає колір та немає запаху в хаті.

Джерело: ПростоВей

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...