Все просто! Як відварити буряк, щоб не було запаху на всю хату

Як треба приготувати салат, то буряк ставлять відварювати. І тут вся оселя наповнюється запахом коренеплоду. Нічого особливого, але зайва морока з вивітрюванням. Якщо ви хочете дізнатися спосіб відварювання без цього запаху, тоді читайте далі в статті інформацію, передають Патріоти України.

Подробиці

Поставте каструлю з водою на плиту. Помийте буряк. Наріжте його на середні шматочки. Покладіть їх в пакет для запікання. Беремо його, бо він добре витримує температурне навантаження.

Пакет треба зав’язати, але лишіть трохи повітря в ньому. Це попередить факт, що пакет може тріснути. Покладіть його в каструлю та варіть протягом 40-50 хвилин.

Коли дістанете пакет, відкривайте обережно, бо гаряча пара може зробити опіки. Перекладіть на тарілку готовий буряк. При такому способі буряк зберігає колір та немає запаху в хаті.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Який фрукт покласти біля хліба, щоб не черствів тиждень

понеділок, 17 листопад 2025, 7:44

Зберегти смакові якості будь-якого хліба можна заморожуванням. Заморожувати хліб можна не більше, ніж на один місяць, передають Патріоти України. А як зберігати хліб з магазина кілька днів, щоб він не покривався плісенню? Для тривалого зберігання хліб ...

Господиням на замітку! Як приготувати квашену капусту, щоб не перекисала і не ставала слизом

понеділок, 17 листопад 2025, 6:42

Щоб отримати ідеальну, білу й хрустку закуску, яка не перекисне і не вкриється слизом, важливо уникати поширених помилок, пов’язаних із підготовкою, сіллю та ферментацією, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Правильна нарізка. Одна з найбіл...