Придбати цілу тушку лосося не кожен може, оскільки вартість кусає гаманець. А обрізки лосося або шматочки філе вигідно для господинь. При цьому якщо смачно замаринувати рибу, то буде ідеальний інгредієнт для салатів, бутербродів і просто для смакування, передають Патріоти України.
Принцип ідеального слабосолоного лосося в домашніх умовах дуже простий. Потрібно взяти всього лише сіль та цукор. У пропорції на 300 г риби візьміть 1 ч.л. солі та 0,5 ч.л. цукру.
Не варто для сухого посолу додавати багато спецій, приправ, оскільки тоді риба втратить свій унікальний смак. Маринуйте так рибу протягом 30 хвилин і вже можете пробувати. Головне, щоб філе буде якісним, свіжим. З поганої риби хороший, а головне корисний засол не зробиш.
Ми всі знаємо, що солодощі та солоні закуски шкідливі для здоров’я, але повністю відмовитись від них буває дуже складно. Датські експерти стверджують, що повного виключення з раціону не обов’язково - достатньо поміркованості. Але як зрозуміти, яка кіль...
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...