
Варена чи заморожена полуниця не може передати тих смакових якостей, якими її наділила природа після дозрівання. До того ж розморожена ягода має непрезентабельний вигляд і рідкий смак. Але є спосіб зберегти ягоди на зиму без звичних для кожної господині способів. На смак полуниця нагадуватиме свіжі ягоди з цукром, передають Патріоти України.
Наберіть воду, засипте цукор, перемішайте та поставте на вогонь. Після того, як сироп закипить, потрібно додати лимонну кислоту і продовжувати варити ще 15 хвилин. У цей час треба приготувати ягоди. Краще використовувати дрібні та середні. Їх потрібно помити, видалити хвостики, висушити на серветці.
Потім залишиться скласти ягоди в миску та залити гарячим цукровим сиропом. У такому стані полуниця має бути близько 20 хвилин і пустити сік. Після цього ягоди відкидають на друшляк, сироп, що залишився, знову доводять до кипіння і варять 10 хвилин. Потім ягоди заливають сиропом повторно та залишають на 20 хвилин.
Третій раз процедуру повторюють з тією ж послідовністю, тільки кип’ятять сироп 5 хвилин.Перед тим як втретє заливати ягоди, їх розкладають сухими стерилізованими банками і заливають цукровим сиропом. В банках їх зберігають у перевернутому стані 3 дні, а потім прибирають у комору.
Японський рис - це не просто гарнір, а основа багатьох страв. Секрет ідеальної консистенції — розсипчастий, пружний, але не липкий рис - криється в традиційному японському ритуалі промивання та замочування, передають Патріоти України. Чому промивання в...
Медики-дослідники, які раніше пояснювали, чому не рекомендується пити каву натще, назвали фрукти, які варто вживати тим, хто піклується про здоров'я серця, передають Патріоти України. У першу чергу, як пише ресурс parade.com, фрукти допоможуть людям, я...