Якщо ви готуєте ароматну картоплю з золотою скоринкою або запікаєте рибу чи курячі стріпси, то варто подумати про соус. Мало хто готує тартар, хоч і даремно, адже він смачний, має кислинку з огірка та водночас гостроту, передають Патріоти України.
Для приготування соусу візьміть 3-4 мариновані огірки, поріжте дрібно або подрібніть у блендері. Змішайте 1 яйце, 0,5 ч.л. гірчиці, 100 мл сметани або майонезу.
Додайте подрібнену свіжу зелень на смак, зокрема перевагу надайте кропу.
Наприкінці додайте 2 ч.л. лимонного соку та сіль, спеції на смак.
Соус готовий, краще готувати його для споживання за раз. Не варто залишати на потім.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...