Якщо ви готуєте ароматну картоплю з золотою скоринкою або запікаєте рибу чи курячі стріпси, то варто подумати про соус. Мало хто готує тартар, хоч і даремно, адже він смачний, має кислинку з огірка та водночас гостроту, передають Патріоти України.
Для приготування соусу візьміть 3-4 мариновані огірки, поріжте дрібно або подрібніть у блендері. Змішайте 1 яйце, 0,5 ч.л. гірчиці, 100 мл сметани або майонезу.
Додайте подрібнену свіжу зелень на смак, зокрема перевагу надайте кропу.
Наприкінці додайте 2 ч.л. лимонного соку та сіль, спеції на смак.
Соус готовий, краще готувати його для споживання за раз. Не варто залишати на потім.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...