Самий довгограючий коренеплід – це буряк. Без нього складно уявити собі червоний борщ, оселедець під шубою, вінегрет та інші салати. Однак приготувати буряк правильно ще треба вміти. Вариться він довго, а якщо зробити щось не так, то його головна перевага – колір та смак – підуть, передають Патріоти України.
Розкажемо, як довести цей овоч до готовності та при цьому не зіпсувати майбутню готову страву.
Кулінари запевняють, що перепад температури доведе овоч до повної готовності без тривалого варіння.
Якщо готувати буряк у такий спосіб, можна не тільки заощадити час, а й зберегти вітаміни та поживні речовини.
Якщо в процесі приготування сирники липнуть до сковорідки, то блюдо може і не вийти. Корочка так і залишиться на сковоріді, а до столу доведеться подавати майже сирий сир. Іноді з такою проблемою може зіткнутися будь-яка господиня. Які недоліки в проце...
Є сотні варіантів приготування котлет, які розкривають страву по новому, та дарують незабутнє гастрономічне задоволення. Багато кулінарів прагнуть навчитися готувати соковиті, рум’яні та ніжні котлети, які стануть справжнім хітом. Такий рецепт є, і він...