
Самий довгограючий коренеплід – це буряк. Без нього складно уявити собі червоний борщ, оселедець під шубою, вінегрет та інші салати. Однак приготувати буряк правильно ще треба вміти. Вариться він довго, а якщо зробити щось не так, то його головна перевага – колір та смак – підуть, передають Патріоти України.
Розкажемо, як довести цей овоч до готовності та при цьому не зіпсувати майбутню готову страву.
Кулінари запевняють, що перепад температури доведе овоч до повної готовності без тривалого варіння.
Якщо готувати буряк у такий спосіб, можна не тільки заощадити час, а й зберегти вітаміни та поживні речовини.
Згідно із результатами нового дослідження, кава знижує ризик серцевої аритмії на 39%. Про це йдеться у дослідженні Університету Каліфорнії в Сан-Франциско (University of California, San Francisco (UCSF)), що опубліковано в журналі JAMA, передають Патрі...
Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...