Зазвичай буряк вариться протягом години, іноді довше. Проте досвідчені господині знайшли спосіб, що дозволить швидко приготувати овоч для салату, передають Патріоти України.
Оберіть буряки середнього розміру, для варіння треба підбирати приблизно однакові овочі, щоб не було ситуації, що один готовий, а інший — дубовий.
Воду доведіть до кипіння, відправте буряк, щоб повністю був покритий водою. Додайте 1 ст.л. олії, солі додавати не треба. Проваріть буряк протягом 20-25 хвилин. Потім злийте воду й залийте його холодною.
Саме перепад температури доведе буряк до готовності, а також охолодить його, щоб можна було відразу використовувати у приготуванні страв. Якщо зварений буряк не достатньо солодкий, то додайте 1 ч.л. цукру, він суттєво покращить буряковий смак.
Речі чорного кольору виглядають ефектно, але при умові його ідеального вигляду. Якщо речі чи одяг виглядають запраними та з сіруватим відтінком, казати про ефектність немає жодного сенсу. Буквально декілька циклів прання можуть позбавити колір насичено...
Більшість людей намагаються готувати їжу із запасом на кілька днів. У плані економії часу такий підхід можна назвати раціональним. Однак кожен повинен розуміти, що є овочі, які не варто нагрівати. Потрібно пам’ятати цю особливість, готуючи впрок, перед...