Все просто! Як зварити буряк за 30 хвилин без мікрохвильовки

Зазвичай буряк вариться протягом години, іноді довше. Проте досвідчені господині знайшли спосіб, що дозволить швидко приготувати овоч для салату, передають Патріоти України.

Подробиці

Оберіть буряки середнього розміру, для варіння треба підбирати приблизно однакові овочі, щоб не було ситуації, що один готовий, а інший — дубовий.

Воду доведіть до кипіння, відправте буряк, щоб повністю був покритий водою. Додайте 1 ст.л. олії, солі додавати не треба. Проваріть буряк протягом 20-25 хвилин. Потім злийте воду й залийте його холодною.

Саме перепад температури доведе буряк до готовності, а також охолодить його, щоб можна було відразу використовувати у приготуванні страв. Якщо зварений буряк не достатньо солодкий, то додайте 1 ч.л. цукру, він суттєво покращить буряковий смак.

Джерело: ПростоВей

Що кухарі додають у воду, щоб покращити смак вареної картоплі

неділя, 25 травень 2025, 11:12

Важко знайти простіший гарнір, ніж відварена картопля. З приготуванням цієї страви без проблем справляються навіть кулінари-початківці. Однак на виході не завжди виходить страва, яка влаштовує домочадців, передають Патріоти України. Іноді картопля не в...

Смакота! Чому голубці варто готувати з пекінською капустою

неділя, 25 травень 2025, 10:12

Голубці є дуже смачною стравою, яку не соромно поставити на стіл. Дивовижне поєднання різних продуктів дозволяє зрештою отримати ситну вечерю або обід. Багато хто звик готувати голубці на звичайній білокачанній капусті. Однак варто розглянути інший вар...