Все просто! Якщо додати цей інгредієнт, риба при смаженні не буде прилипати до сковороди

Посмажити рибу не є складним завданням. З ним може справитися навіть недосвідчений початківець на кухні. Але от хрумка скоринка та риба, яка легко відстає від сковороди, питання викликає. Так не у всіх виходить, передають Патріоти України.

Нюанси смаження

Кулінари запевняють, що не кожен різновид риби можна смажити. Є такі, які можна тільки варити. При смаженні така риба буде розвалюватись, а ще вона може вийти жорсткою на смак. Зрештою, несмачною.

Рибу для смаження вибрано. Не поспішайте відразу класти її на сковороду. Нехай з неї стече зайва рідина, можна трохи просушити.

Запаніруйте рибу в борошні та сухарях. Сковороду попередньо розігрійте на повільному вогні, щоб вона добре прогрілась. Не забудьте про олію. І посипте її трохи сіллю. Саме олію, тоді риба вийде з найкращою скоринкою та не прилипне до сковороди.

Секрет господинь! Як варити холодець, щоб був прозорим, ароматним і застиг

неділя, 19 січень 2025, 22:10

Якщо ви любите прозорий холодець і виключно біле м’ясо філе, то не думайте, що смачну основу можна зварити з курячої грудки. Хороша господиня знає, що для того, аби холодець був прозорим, ароматним і застиг добре навіть без желатину, треба дотримуватис...

Доступні всім! Названо продукти, які зберігають молодість тіла

неділя, 19 січень 2025, 19:09

Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...