Все просто! Якщо додати цей інгредієнт, риба при смаженні не буде прилипати до сковороди

Посмажити рибу не є складним завданням. З ним може справитися навіть недосвідчений початківець на кухні. Але от хрумка скоринка та риба, яка легко відстає від сковороди, питання викликає. Так не у всіх виходить, передають Патріоти України.

Нюанси смаження

Кулінари запевняють, що не кожен різновид риби можна смажити. Є такі, які можна тільки варити. При смаженні така риба буде розвалюватись, а ще вона може вийти жорсткою на смак. Зрештою, несмачною.

Рибу для смаження вибрано. Не поспішайте відразу класти її на сковороду. Нехай з неї стече зайва рідина, можна трохи просушити.

Запаніруйте рибу в борошні та сухарях. Сковороду попередньо розігрійте на повільному вогні, щоб вона добре прогрілась. Не забудьте про олію. І посипте її трохи сіллю. Саме олію, тоді риба вийде з найкращою скоринкою та не прилипне до сковороди.

Ви будете здивовані! Навіщо досвідчені господині додають у супи цукор

понеділок, 14 жовтень 2024, 0:10

У холодну пору року знову стануть актуальними гарячі та смачні перші страви, які допомагають вгамувати голод та зігрітися, передають Патріоти України. Будь-який кухар має свої секрети, які дозволяють приготувати ідеальний суп. На перший погляд може зда...

Ви точно це готували! Медики назвали найшкідливішу страву з картоплі

неділя, 13 жовтень 2024, 23:10

Серед українців страви з картоплі надзвичайно популярні. Проте не всі вони однакові корисні. Медики стверджують, що серед них є ті, які можуть завдати вашому здоров'ю серйозної шкоди. Зокрема, не слід вживати смажену картоплю. Про це пише pixelinform, ...