Сезон хурми потрібно використати максимально. Стільки продають гарних плодів, але деякі з них виявляються досить терпкими. Можна чекати, коли дійдуть самі, але є кращий варіант розв’язання проблеми, передають Патріоти України.
Якщо ви купили плоди, які трохи не дозріли, скористайтеся лайфхаком з лимонним соком. буквально 15 хвилин вашого часу та хурму можна буде їсти.
Розріжте плоди на кілька шматочків. Натріть їх лимонним соком та залишіть на 15 хвилин. Секрет в тому, що кислота нейтралізує дубильні сполуки.
Є також пропозиція закинути плоди на 10 секунд в окріп. Цей метод також дієвий. Тож терпка хурма більше не буде проблемою та розчаруванням.
Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...
Коли на годиннику - менше години до приходу гостей, а в холодильнику - звичний набір продуктів, не панікуйте. Цей вишневий пиріг стане вашим рятівником! Мінімум зусиль, прості інгредієнти - і вже за 40 хвилин на столі ароматна випічка, яка розлітається...