
Сезон хурми потрібно використати максимально. Стільки продають гарних плодів, але деякі з них виявляються досить терпкими. Можна чекати, коли дійдуть самі, але є кращий варіант розв’язання проблеми, передають Патріоти України.
Якщо ви купили плоди, які трохи не дозріли, скористайтеся лайфхаком з лимонним соком. буквально 15 хвилин вашого часу та хурму можна буде їсти.
Розріжте плоди на кілька шматочків. Натріть їх лимонним соком та залишіть на 15 хвилин. Секрет в тому, що кислота нейтралізує дубильні сполуки.
Є також пропозиція закинути плоди на 10 секунд в окріп. Цей метод також дієвий. Тож терпка хурма більше не буде проблемою та розчаруванням.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...