Сезон хурми потрібно використати максимально. Стільки продають гарних плодів, але деякі з них виявляються досить терпкими. Можна чекати, коли дійдуть самі, але є кращий варіант розв’язання проблеми, передають Патріоти України.
Якщо ви купили плоди, які трохи не дозріли, скористайтеся лайфхаком з лимонним соком. буквально 15 хвилин вашого часу та хурму можна буде їсти.
Розріжте плоди на кілька шматочків. Натріть їх лимонним соком та залишіть на 15 хвилин. Секрет в тому, що кислота нейтралізує дубильні сполуки.
Є також пропозиція закинути плоди на 10 секунд в окріп. Цей метод також дієвий. Тож терпка хурма більше не буде проблемою та розчаруванням.
Приготувати такі чебуреки можна, звичайно, з лаваша. Простий та доступний рецепт, а ще смачний результат. Якщо хочете чебурек, але не маєте бажання смажити, тоді використовуйте запропонований спосіб приготування, передають Патріоти України. Вам потрібн...
Гнізда з картоплі під сиром – смачна й поживна страва. Один з варіантів, як небанально й швидко приготувати картоплю, передають Патріоти України. Приготування:. Почистьте картоплю. Не ріжте, цілі картоплини залийте водою, посоліть й поставте варити. Пі...