Сезон хурми потрібно використати максимально. Стільки продають гарних плодів, але деякі з них виявляються досить терпкими. Можна чекати, коли дійдуть самі, але є кращий варіант розв’язання проблеми, передають Патріоти України.
Якщо ви купили плоди, які трохи не дозріли, скористайтеся лайфхаком з лимонним соком. буквально 15 хвилин вашого часу та хурму можна буде їсти.
Розріжте плоди на кілька шматочків. Натріть їх лимонним соком та залишіть на 15 хвилин. Секрет в тому, що кислота нейтралізує дубильні сполуки.
Є також пропозиція закинути плоди на 10 секунд в окріп. Цей метод також дієвий. Тож терпка хурма більше не буде проблемою та розчаруванням.
Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України. Для приготування...
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...