Сирники – страва, що ідеально підходить для сніданку. Якщо ви хочете, щоб страва гарантовано вийшла смачною та апетитною, використовуйте класичний рецепт – він ще нікого не підводив, передають Патріоти України.
Для цього знадобиться:
Слід, щоправда, відзначити, що кількість інгредієнтів вказано приблизно, оскільки багато залежить від жирності сиру та якості інших продуктів.
Щоб приготувати сирники, достатньо змішати всі інгредієнти і обсмажити їх на розігрітій сковороді з додаванням краплі соняшникової олії.
А зробити страву напрочуд ніжною допоможе один простий секрет – перед тим як додати кисломолочний сир у миску до інших компонентів, необхідно перетерти його через дрібне сито.
Якщо потрібного кухонного начиння під рукою не виявилося, пропустіть сирну масу через м’ясорубку або використайте занурювальний блендер.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...