Все просто! Квасолю можна зварити швидше, якщо додати цей інгредієнт у каструлю з водою

Щоб квасолю швидше приготувати, рекомендується її замочувати на 8-20 годин. В ідеалі це роблять на ніч. Така м’яка квасоля краще смакує в салатах, супах, підливах та інших стравах, передають Патріоти України.

Якщо у вас не було часу на замочування, тоді кулінарні хитрощі допоможуть розв’язати питання з приготування значно швидше.

Подробиці

Прискорити відварювання квасолі допоможе сода. Поставте варитися її, але в воду додайте дрібку засобу, який є на кожній кухні. Час приготування значно скоротиться.

З цукром також є цікавий трюк. Все аналогічно, як і з содою. Просто треба чайну ложку вкинути в каструлю. На той випадок, коли забули замочити квасолю, метод буде актуальним.

Джерело: ПростоВей

Кава, яку обожнюють у Європі: Чим іспанський латте кращий за звичайний

вівторок, 4 листопад 2025, 7:45

Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

вівторок, 4 листопад 2025, 6:42

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...