Все просто! Що додати у ранкову каву, щоб вдосконалити її смак

Ви теж починаєте свій ранок з кави? Отже, цей лайфхак із покращенням смаку улюбленого напою вам сподобається, передають Патріоти України.

Зазвичай до кави додають вершки або трохи вершкового масла. Це все лайфхаки від гурманів. Серед розповсюджений додатків є також дрібка солі. Пропонуємо вам дізнатись ще один інгредієнт. Він не є таким популярним, як попередні, але уваги також заслуговує.

Що додати до кави

Покладіть на дно турки трохи какао-порошку. А зверху натуральну чи розчинну каву. Залийте все водою. Тепер можна варити улюблений напій. Дайте настоятись 3-4 хвилини, щоб гуща осіла.

При додаванні какао смак кави стає більш насиченим та цікавим. Окрім того, це додає користі. Какао відоме своїми антиоксидантними властивостями. Для більшого аромату та смаку до кави можна додати ванільний цукор.

З такою кавою ранок точно буде вдалим. Смачного!

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...