Ви теж починаєте свій ранок з кави? Отже, цей лайфхак із покращенням смаку улюбленого напою вам сподобається, передають Патріоти України.
Зазвичай до кави додають вершки або трохи вершкового масла. Це все лайфхаки від гурманів. Серед розповсюджений додатків є також дрібка солі. Пропонуємо вам дізнатись ще один інгредієнт. Він не є таким популярним, як попередні, але уваги також заслуговує.
Покладіть на дно турки трохи какао-порошку. А зверху натуральну чи розчинну каву. Залийте все водою. Тепер можна варити улюблений напій. Дайте настоятись 3-4 хвилини, щоб гуща осіла.
При додаванні какао смак кави стає більш насиченим та цікавим. Окрім того, це додає користі. Какао відоме своїми антиоксидантними властивостями. Для більшого аромату та смаку до кави можна додати ванільний цукор.
З такою кавою ранок точно буде вдалим. Смачного!
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Літо - найкращий час для приготування домашніх джемів, а персиковий джем - один із найулюбленіших серед них. За простим рецептом, який не потребує складних інгредієнтів, можна приготувати смачний та ароматний джем із ніжною текстурою, Патріоти України....