Квашена капуста може бути вдала, а може бути й дуже вдала. В другому випадку вона такою стає завдяки спеціальним компонентам. Стандартними є капуста, морква та сіль, а про решту читайте далі у статті, передають Патріоти України.
Найперше мова йде про цукор. Так, він потрібен квашеній капусті. Його мета — запуск та пришвидшення бродіння. На 1 кг капусти достатньо буде 0,5 ч.л.
З морквою в капусті дуже добре поєднуються гарбуз та буряк. Їх також можна класти в масу. Це саме стосується і яблук. Покладіть нарізані шматки без серцевини між шарами капусти. Серед додаткових компонентів є також журавлина та брусниця.
Доповнити капусту можуть також лаврове листя, духмяний перець, гілочки кропу, кмин, хрін та листя смородини. Вибирайте, які саме вам смакуватимуть доповнення.
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...
Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...