Все просто! Що додати в квашену капусту для кращого смаку

Квашена капуста може бути вдала, а може бути й дуже вдала. В другому випадку вона такою стає завдяки спеціальним компонентам. Стандартними є капуста, морква та сіль, а про решту читайте далі у статті, передають Патріоти України.

Подробиці

Найперше мова йде про цукор. Так, він потрібен квашеній капусті. Його мета — запуск та пришвидшення бродіння. На 1 кг капусти достатньо буде 0,5 ч.л.

З морквою в капусті дуже добре поєднуються гарбуз та буряк. Їх також можна класти в масу. Це саме стосується і яблук. Покладіть нарізані шматки без серцевини між шарами капусти. Серед додаткових компонентів є також журавлина та брусниця.

Доповнити капусту можуть також лаврове листя, духмяний перець, гілочки кропу, кмин, хрін та листя смородини. Вибирайте, які саме вам смакуватимуть доповнення.

А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...