Квашена капуста може бути вдала, а може бути й дуже вдала. В другому випадку вона такою стає завдяки спеціальним компонентам. Стандартними є капуста, морква та сіль, а про решту читайте далі у статті, передають Патріоти України.
Найперше мова йде про цукор. Так, він потрібен квашеній капусті. Його мета — запуск та пришвидшення бродіння. На 1 кг капусти достатньо буде 0,5 ч.л.
З морквою в капусті дуже добре поєднуються гарбуз та буряк. Їх також можна класти в масу. Це саме стосується і яблук. Покладіть нарізані шматки без серцевини між шарами капусти. Серед додаткових компонентів є також журавлина та брусниця.
Доповнити капусту можуть також лаврове листя, духмяний перець, гілочки кропу, кмин, хрін та листя смородини. Вибирайте, які саме вам смакуватимуть доповнення.
Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...