При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверхні сковороди. У цьому випадку замість апетитної гарячої страви на стіл потрапляє розвалене і зовсім не привабливе місиво, передають Патріоти України з посиланням на.
Причин подібної поразки на кулінарній ниві може бути кілька. Найочевидніший чинник, від якого залежить успішність процесу, у сковороді. Навряд чи ви без проблем зможете перевертати заготовки з фаршу, якщо посуд має багато подряпин та зазубрин.
Ні до чого хорошого не приведе і економія на олії – через нестачу жиру страва 100% пригорить. Зазвичай не хочуть прощатися з поверхнею сковорідки і ті котлети, які не паніровані в сухарях або борошні.
Нарешті, прилипати до посуду в процесі смаження можуть і ті котлети, яких на сковороді занадто багато – постарайтеся заповнювати поверхню сковорідки так, щоб між ними був хоча б 1 см вільного простору.
Ваш рис може мати значно кращий смак, якщо ви під час його приготування виконаєте один простий крок, який займає лише 15 секунд, передають Патріоти України. Марк Біттман, відомий кулінарний автор і колумніст New York Times, розкрив просту пораду, яка м...
Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...