Все просто! Що зробити, щоб шашлик не горів

Одна з найпоширеніших проблем, яка виникає під час приготування шашлику, – підгоріле м'ясо. Обвуглені шматочки не надто апетитні і навіть гіркі. Для того, щоб цього уникнути, варто скористатись одним прости лайфхаком з сіллю, передають Патріоти України.

Лайфхаком, який допоможе уникнути підгорілої скоринки на шашлику, поділився фудблогер o gorodnik на своїй сторінці у TikTok. Спосіб дієвий, але виконувати його потрібно досить обережно.

Що потрібно зробити:

1. Візьміть звичайну кухонну сіль.

2. Наберіть багато солі у жменю.

3. Посипте зверху на розпечене вугілля.

4. Це потрібно робити дуже обережно, щоб не обпекти руки, тому що вугілля почне тріщати.

5. Після цього температура вугілля буде рівномірною і м'ясо точно не підгорить.

Що станеться з вашим організмом, якщо їсте картоплю щодня? Ефект може здивувати

понеділок, 4 серпень 2025, 11:13

Картопля - улюблена страва на українських і польських кухнях. Її їдять варену, запечену, пюре, фрі… Але що буде, якщо ви включите її у свій раціон кожного дня? Дієтологи розповідають, чи варто боятися щоденного картопляного меню і як зробити його корис...

У кетчупі більше користі, ніж у свіжих помідорах? Чому це не жарт

понеділок, 4 серпень 2025, 10:15

Сезон свіжих помідорів у розпалі. Саме зараз вони найсмачніші, ароматні та корисні. Але оброблені томатні продукти можуть мати навіть більше користі, ніж свіжі овочі. Особливо завдяки одному потужному інгредієнту - лікопіну, передають Патріоти України....