Все просто! ТОП-3 варіанти, як швидко зварити буряк

Страви з буряків завжди виходять смачними. Крім того, цей коренеплід дуже корисний. Однак основний мінус полягає в тому, що варіння овочів вимагає багато часу. Також у процесі він фарбує посуд, а запах на кухні після цього залишається специфічним. Але час варіння можна значно скоротити, як і уникнути решти неприємностей, передають Патріоти України.

Подроибці

У таких ситуаціях рятує мікрохвильова піч. Існує кілька способів варіння буряків таким чином.

  • Варіант 1. Чистий коренеплід зі шкіркою та хвостиком треба покласти у звичайний пакет. Він має бути зав’язаний. Далі його треба покласти в мікрохвильову піч на 15-20 хвилин і вбрати максимальну потужность.
  • Варіант 2. Чистий овоч без шкірки потрібно розрізати на шматки і покласти в пакет, який слід зав’язати. Після цього пакет на кількох місцях треба проколоти вилкою, щоб пара йшла. Через 10-15 хвилин буряк можна діставати з мікрохвильової печі.
  • Варіант 3. Тут потрібна звичайна духовка. Чистий коренеплід без попереднього чищення треба загорнути у фольгу і покласти в духовку на півгодини або годину, все залежить від розміру плода та температури. Температура при цьому має бути 150-200 градусів.

Секрет господинь! Додайте це до яєчні - і вона буде пухнастою, як хмара

вівторок, 18 листопад 2025, 0:12

Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...

По кишені всім! Їжте це разом - імунітет "омолодиться" за місяць

понеділок, 17 листопад 2025, 16:45

Поєднання гранатів і горіхів може помітно омолодити імунну систему всього за місяць. До такого висновку дійшли науковці, які дослідили вплив цих продуктів на організм, передають Патріоти України. За даними дослідження, гранати та горіхи стимулюють виро...