
Страви з буряків завжди виходять смачними. Крім того, цей коренеплід дуже корисний. Однак основний мінус полягає в тому, що варіння овочів вимагає багато часу. Також у процесі він фарбує посуд, а запах на кухні після цього залишається специфічним. Але час варіння можна значно скоротити, як і уникнути решти неприємностей, передають Патріоти України.
У таких ситуаціях рятує мікрохвильова піч. Існує кілька способів варіння буряків таким чином.
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...