Для того, щоб курячі гомілки вийшли м'якими та соковитими, запікати їх потрібно в соусі. Для цього ідеально підходять апельсини – вони додадуть приємної кислинки та солодкості. Також чудово доповнять смак часник та розмарин, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитої запеченої курки і апельсиновому соусі опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook julija simonchuk) в Instgaram. До такого м'яса підійде будь-який гарнір.Інгредієнти:
Спосіб приготування:1. Помиті курячі стегна викласти в форму для запікання. Покласти розмарин.
2. В окрему миску вичавити сік одного апельсина, додаємо соєвий соус, цукор, сіль, перець і часник.
3. Розмішати до розчинення цукру і залити курку.
4. Поставити в холодильник на 1-2 години промаринуватися
5. Вийняти з холодильника, покласти порізаний апельсин, накрити фольгою і випікати за температури 200 градусів до готовності курки.
6. Коли курка майже готова – зняти фольгу і дати підрумʼянитися, поливаючи соусом, в якому печеться м'ясо.
7. Подавати з гарніром.
Печінка вважається одним із найкорисніших субпродуктів. Але при цьому готувати чи їсти таке частування подобається далеко не всім. Вся проблема зазвичай полягає у специфічному смаку та ароматі печінки, передають Патріоти України. . Тому важливо знати к...
Традиційний американський брауні – дуже м’яке тістечко, передають Патріоти України. Більшість господарок не беруться за приготування подібного кулінарного шедевру на власній кухні, оскільки вважають, що приготувати брауні дуже складно. Але насправді пр...