Нутелла, горіхова паста з какао, була створена в 1940 році, і з того часу є улюбленицею і дітей, і дорослих. У 2007 році з ініціативи Сари Россо, американської блогерки та фанатки нутелли, у світі почали відзначати день цієї шоколадно-горіхової пасти. Патріоти України пропонують вашій увазі кілька цікавих рецептів із нутеллою в головній ролі.
Найпростіший варіант використання шоколадно-горіхової пасти — у вигляді топінгу для млинців, оладок, тостів або круасанів. Нутеллу часто використовують у чизкейках, адже вона надає торту приємної консистенції. Також нутелла чудовий компонент для тортів, які не потребують випічки.
Інгредієнти:
Приготування:
Розставте паперові формочки на деко, збризніть їх кулінарним спреєм або олією.
У великій мисці змішайте згущене молоко та нутеллу. Поставте в мікрохвильову піч на високу потужність на 20 секунд і добре перемішайте. Додайте какао-порошок та кокосове масло і знову перемішайте до однорідності.
Вилийте суміш у формочки для кексів і посипте морською сіллю.
Поставте в холодильник для застигання на 2−3 години або в морозилку на 30 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 190 °C.
Змастіть форми для кексів олією.
Розкачайте тісто та наріжте квадратами. Покладіть кожен у форму для кексів.
Наріжте брі на невеликі квадрати близько 2 см і помістіть кожен шматочок тіста в окрему форму. Зверху покладіть трохи нутелли та маленьку ложку нарізаної полуниці або інших ягід.
Випікайте, доки тісто не стане рум’яним, а сир не розплавиться. Це триватиме близько 10−12 хвилин.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...