Нутелла, горіхова паста з какао, була створена в 1940 році, і з того часу є улюбленицею і дітей, і дорослих. У 2007 році з ініціативи Сари Россо, американської блогерки та фанатки нутелли, у світі почали відзначати день цієї шоколадно-горіхової пасти. Патріоти України пропонують вашій увазі кілька цікавих рецептів із нутеллою в головній ролі.
Найпростіший варіант використання шоколадно-горіхової пасти — у вигляді топінгу для млинців, оладок, тостів або круасанів. Нутеллу часто використовують у чизкейках, адже вона надає торту приємної консистенції. Також нутелла чудовий компонент для тортів, які не потребують випічки.
Інгредієнти:
Приготування:
Розставте паперові формочки на деко, збризніть їх кулінарним спреєм або олією.
У великій мисці змішайте згущене молоко та нутеллу. Поставте в мікрохвильову піч на високу потужність на 20 секунд і добре перемішайте. Додайте какао-порошок та кокосове масло і знову перемішайте до однорідності.
Вилийте суміш у формочки для кексів і посипте морською сіллю.
Поставте в холодильник для застигання на 2−3 години або в морозилку на 30 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 190 °C.
Змастіть форми для кексів олією.
Розкачайте тісто та наріжте квадратами. Покладіть кожен у форму для кексів.
Наріжте брі на невеликі квадрати близько 2 см і помістіть кожен шматочок тіста в окрему форму. Зверху покладіть трохи нутелли та маленьку ложку нарізаної полуниці або інших ягід.
Випікайте, доки тісто не стане рум’яним, а сир не розплавиться. Це триватиме близько 10−12 хвилин.
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...