Всі будуть просити добавку: Рецепт соковитих і яскравих рулетиків із оселедця

Дивна річ — іноді найпростіша страва виявляється найсмачнішою і бажаною. Пропонуємо вашій увазі цікавий рецепт. Він про те, як зробити смак звичайного, улюбленого оселедця ще краще. І наша вам порада: робіть відразу подвійну порцію — всі будуть просити добавки, зазначають Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • слабосолене філе оселедця
  • плавлений сир
  • 1 варена морква
  • 1 варене яйце
  • майонез
  • зелень

Приготування

1. Окремо натерти яйце, відварену моркву і плавлений сир.

2. Філе оселедця змастити майонезом, посипати тертим сиром і знову помазати майонезом.

3. Зверху викласти терту моркву і шар майонезу.

4. Додати терте яйце, знов — майонез та подрібнену зелень.

5. Згорнути в рулет, обгорнути харчовою плівкою.

6. Потримати в холодильнику годину, нарізати на рулетики. Прикрасити зеленню. Смачних свят!

Снідати чи ні: Лікарі пояснили, що насправді відбувається з вашим організмом після ранкового прийому їжі

неділя, 23 листопад 2025, 19:10

Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...

Господиням на замітку! Як правильно варити горох і що додати у воду, щоб він швидко розварився і був м'яким

неділя, 23 листопад 2025, 18:45

Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...