Всі будуть питати, як ви це приготували: Рецепт особливо соковитих котлет без олії та борошна

Котлетки виходять ніжними, соковитими, смачними й при цьому дуже ефектно виглядають, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 600 г фаршу
  • одне яйце
  • 100 мл. молока
  • 40 г кукурудзяних пластівців
  • одна велика цибулина
  • 30-40 г манної крупи
  • сіль, спеції за смаком
  • 100 г сиру

Приготування

Ви можете зробити фарш з будь-якого м’яса. Додайте до нього рубаний лук, яйце, сіль, спеції.

Готуємо пластівці. Саме вони додадуть котлетам неповторну м’якість.

Влийте тепле молоко і залиште набухати їх 5 хвилин, потім додайте у фарш.

Оскільки фарш рідкий, необхідно додати манку.

Перемішати (вибити) фарш, щоб котлети надалі не втратили форму. З фаршу сформувати кульки й відразу викласти їх на деко, який попередньо потрібно застелити папером для випічки.

Потім візьміть звичайну пластикову пляшку з кришкою, змочіть її водою й зробіть в котлетах отвори посередині.

Увімкніть духовку й розігрійте її до 180 градусів. Час приготування котлет — 15 хвилин. Потім вийняти котлети й покласти в кожну порожнину по шматочку сиру.

Поверніть котлети в духовку та запікайте ще 10 хвилин. Смачного!

Розставлено крапки над "і": Що відбувається з організмом, якщо їсти розігріту картоплю

четвер, 27 листопад 2025, 5:40

Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...

Це така смакота! Секрет хрумкої квашеної капусти

середа, 26 листопад 2025, 10:47

Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...