Всі будуть питати, як ви це приготували: Рецепт особливо соковитих котлет без олії та борошна

Котлетки виходять ніжними, соковитими, смачними й при цьому дуже ефектно виглядають, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 600 г фаршу
  • одне яйце
  • 100 мл. молока
  • 40 г кукурудзяних пластівців
  • одна велика цибулина
  • 30-40 г манної крупи
  • сіль, спеції за смаком
  • 100 г сиру

Приготування

Ви можете зробити фарш з будь-якого м’яса. Додайте до нього рубаний лук, яйце, сіль, спеції.

Готуємо пластівці. Саме вони додадуть котлетам неповторну м’якість.

Влийте тепле молоко і залиште набухати їх 5 хвилин, потім додайте у фарш.

Оскільки фарш рідкий, необхідно додати манку.

Перемішати (вибити) фарш, щоб котлети надалі не втратили форму. З фаршу сформувати кульки й відразу викласти їх на деко, який попередньо потрібно застелити папером для випічки.

Потім візьміть звичайну пластикову пляшку з кришкою, змочіть її водою й зробіть в котлетах отвори посередині.

Увімкніть духовку й розігрійте її до 180 градусів. Час приготування котлет — 15 хвилин. Потім вийняти котлети й покласти в кожну порожнину по шматочку сиру.

Поверніть котлети в духовку та запікайте ще 10 хвилин. Смачного!

Є секрет! Як приготувати сирники, як у ресторані - пишні та високі

неділя, 23 лютий 2025, 11:07

Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...

Візьміть на замітку! Вчені назвали сніданок, який покращує роботу мозку

неділя, 23 лютий 2025, 10:44

Вчені з Університету Редінга назвали сніданок, який покращує роботу мозку. Дослідження показало, що ранкова трапеза повинна містити 50 грамів волоських горіхів, передають Патріоти України. Експерти запевняють, що споживання волоських горіхів, змішаних ...