
Котлетки виходять ніжними, соковитими, смачними й при цьому дуже ефектно виглядають, зазначають Патріоти України.
Ви можете зробити фарш з будь-якого м’яса. Додайте до нього рубаний лук, яйце, сіль, спеції.
Готуємо пластівці. Саме вони додадуть котлетам неповторну м’якість.
Влийте тепле молоко і залиште набухати їх 5 хвилин, потім додайте у фарш.
Перемішати (вибити) фарш, щоб котлети надалі не втратили форму. З фаршу сформувати кульки й відразу викласти їх на деко, який попередньо потрібно застелити папером для випічки.
Потім візьміть звичайну пластикову пляшку з кришкою, змочіть її водою й зробіть в котлетах отвори посередині.
Увімкніть духовку й розігрійте її до 180 градусів. Час приготування котлет — 15 хвилин. Потім вийняти котлети й покласти в кожну порожнину по шматочку сиру.
Поверніть котлети в духовку та запікайте ще 10 хвилин. Смачного!
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...
Хліб - один із найпопулярніших продуктів, який є практично в кожному домі. Проте часто він черствіє вже через день або покривається цвіллю. Це трапляється не лише через якість самого виробу, а й через неправильне зберігання. Є кілька простих правил, як...