Всі будуть питати, як ви це приготували: Рецепт особливо соковитих котлет без олії та борошна

Котлетки виходять ніжними, соковитими, смачними й при цьому дуже ефектно виглядають, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 600 г фаршу
  • одне яйце
  • 100 мл. молока
  • 40 г кукурудзяних пластівців
  • одна велика цибулина
  • 30-40 г манної крупи
  • сіль, спеції за смаком
  • 100 г сиру

Приготування

Ви можете зробити фарш з будь-якого м’яса. Додайте до нього рубаний лук, яйце, сіль, спеції.

Готуємо пластівці. Саме вони додадуть котлетам неповторну м’якість.

Влийте тепле молоко і залиште набухати їх 5 хвилин, потім додайте у фарш.

Оскільки фарш рідкий, необхідно додати манку.

Перемішати (вибити) фарш, щоб котлети надалі не втратили форму. З фаршу сформувати кульки й відразу викласти їх на деко, який попередньо потрібно застелити папером для випічки.

Потім візьміть звичайну пластикову пляшку з кришкою, змочіть її водою й зробіть в котлетах отвори посередині.

Увімкніть духовку й розігрійте її до 180 градусів. Час приготування котлет — 15 хвилин. Потім вийняти котлети й покласти в кожну порожнину по шматочку сиру.

Поверніть котлети в духовку та запікайте ще 10 хвилин. Смачного!

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...