Всі будуть питати, як ви це приготували: Рецепт особливо соковитих котлет без олії та борошна

Котлетки виходять ніжними, соковитими, смачними й при цьому дуже ефектно виглядають, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 600 г фаршу
  • одне яйце
  • 100 мл. молока
  • 40 г кукурудзяних пластівців
  • одна велика цибулина
  • 30-40 г манної крупи
  • сіль, спеції за смаком
  • 100 г сиру

Приготування

Ви можете зробити фарш з будь-якого м’яса. Додайте до нього рубаний лук, яйце, сіль, спеції.

Готуємо пластівці. Саме вони додадуть котлетам неповторну м’якість.

Влийте тепле молоко і залиште набухати їх 5 хвилин, потім додайте у фарш.

Оскільки фарш рідкий, необхідно додати манку.

Перемішати (вибити) фарш, щоб котлети надалі не втратили форму. З фаршу сформувати кульки й відразу викласти їх на деко, який попередньо потрібно застелити папером для випічки.

Потім візьміть звичайну пластикову пляшку з кришкою, змочіть її водою й зробіть в котлетах отвори посередині.

Увімкніть духовку й розігрійте її до 180 градусів. Час приготування котлет — 15 хвилин. Потім вийняти котлети й покласти в кожну порожнину по шматочку сиру.

Поверніть котлети в духовку та запікайте ще 10 хвилин. Смачного!

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...