Котлетки виходять ніжними, соковитими, смачними й при цьому дуже ефектно виглядають, зазначають Патріоти України.
Ви можете зробити фарш з будь-якого м’яса. Додайте до нього рубаний лук, яйце, сіль, спеції.
Готуємо пластівці. Саме вони додадуть котлетам неповторну м’якість.
Влийте тепле молоко і залиште набухати їх 5 хвилин, потім додайте у фарш.
Перемішати (вибити) фарш, щоб котлети надалі не втратили форму. З фаршу сформувати кульки й відразу викласти їх на деко, який попередньо потрібно застелити папером для випічки.
Потім візьміть звичайну пластикову пляшку з кришкою, змочіть її водою й зробіть в котлетах отвори посередині.
Увімкніть духовку й розігрійте її до 180 градусів. Час приготування котлет — 15 хвилин. Потім вийняти котлети й покласти в кожну порожнину по шматочку сиру.
Поверніть котлети в духовку та запікайте ще 10 хвилин. Смачного!
Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...
Вчені з Університету Редінга назвали сніданок, який покращує роботу мозку. Дослідження показало, що ранкова трапеза повинна містити 50 грамів волоських горіхів, передають Патріоти України. Експерти запевняють, що споживання волоських горіхів, змішаних ...