Котлетки виходять ніжними, соковитими, смачними й при цьому дуже ефектно виглядають, зазначають Патріоти України.
Ви можете зробити фарш з будь-якого м’яса. Додайте до нього рубаний лук, яйце, сіль, спеції.
Готуємо пластівці. Саме вони додадуть котлетам неповторну м’якість.
Влийте тепле молоко і залиште набухати їх 5 хвилин, потім додайте у фарш.
Перемішати (вибити) фарш, щоб котлети надалі не втратили форму. З фаршу сформувати кульки й відразу викласти їх на деко, який попередньо потрібно застелити папером для випічки.
Потім візьміть звичайну пластикову пляшку з кришкою, змочіть її водою й зробіть в котлетах отвори посередині.
Увімкніть духовку й розігрійте її до 180 градусів. Час приготування котлет — 15 хвилин. Потім вийняти котлети й покласти в кожну порожнину по шматочку сиру.
Поверніть котлети в духовку та запікайте ще 10 хвилин. Смачного!
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...