М’ясні рулети коштують шалених грошей і не факт, що вам в магазині запропонують продукт, зроблений з якісного і свіжого м’яса. Пропоную свій улюблений рецепт простої закуски, яка завжди виходить вдалою, м’якою, передають Патріоти України.
М’ясо беріть будь-яке хоч тонке, хоч товсте і м’ясисте, виходить все одно смачно.
Скручуємо м’ясо в рулет і щільно обертаємо ниткою.
Укладаємо рулет в каструлю, вливаємо соєвий соус і 500 мл води.
Коли вміст в каструлі закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1.5 години. Рекомендую перевертати періодично, щоб рівномірно готувався.
Після закінчення варіння, залишаємо м’ясо у відкритій каструлі і так охолоджуємо.
Виймаємо рулет, даємо стекти, загортаємо в фольгу і відправляємо в холодильник на 4 години для охолодження.
Нарізаємо тонкими скибочками, красиво розкладаємо на блюді і подаємо закуску на обід, вечерю, святковий стіл.
Можна як гарнір взяти консервований горошок або кукурудзу, вони відтіняють смак такого рулету і вдало з ним поєднуються.
Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з т...
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...