М’ясні рулети коштують шалених грошей і не факт, що вам в магазині запропонують продукт, зроблений з якісного і свіжого м’яса. Пропоную свій улюблений рецепт простої закуски, яка завжди виходить вдалою, м’якою, передають Патріоти України.
М’ясо беріть будь-яке хоч тонке, хоч товсте і м’ясисте, виходить все одно смачно.
Скручуємо м’ясо в рулет і щільно обертаємо ниткою.
Укладаємо рулет в каструлю, вливаємо соєвий соус і 500 мл води.
Коли вміст в каструлі закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1.5 години. Рекомендую перевертати періодично, щоб рівномірно готувався.
Після закінчення варіння, залишаємо м’ясо у відкритій каструлі і так охолоджуємо.
Виймаємо рулет, даємо стекти, загортаємо в фольгу і відправляємо в холодильник на 4 години для охолодження.
Нарізаємо тонкими скибочками, красиво розкладаємо на блюді і подаємо закуску на обід, вечерю, святковий стіл.
Можна як гарнір взяти консервований горошок або кукурудзу, вони відтіняють смак такого рулету і вдало з ним поєднуються.
Скумбрія – неймовірна рибка, це джерело вітамінів, мінералів і мікроелементів, вона містить омега-3, оптимізує обмін речовин і рівень гормонів! Але найпрекрасніше те, що вона ще й до неможливості смачна і доступна, передають Патріоти України. Рибка зап...
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...