М’ясні рулети коштують шалених грошей і не факт, що вам в магазині запропонують продукт, зроблений з якісного і свіжого м’яса. Пропоную свій улюблений рецепт простої закуски, яка завжди виходить вдалою, м’якою, передають Патріоти України.
М’ясо беріть будь-яке хоч тонке, хоч товсте і м’ясисте, виходить все одно смачно.
Скручуємо м’ясо в рулет і щільно обертаємо ниткою.
Укладаємо рулет в каструлю, вливаємо соєвий соус і 500 мл води.
Коли вміст в каструлі закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1.5 години. Рекомендую перевертати періодично, щоб рівномірно готувався.
Після закінчення варіння, залишаємо м’ясо у відкритій каструлі і так охолоджуємо.
Виймаємо рулет, даємо стекти, загортаємо в фольгу і відправляємо в холодильник на 4 години для охолодження.
Нарізаємо тонкими скибочками, красиво розкладаємо на блюді і подаємо закуску на обід, вечерю, святковий стіл.
Можна як гарнір взяти консервований горошок або кукурудзу, вони відтіняють смак такого рулету і вдало з ним поєднуються.
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...