Всі будуть у захваті! М’ясний делікатес з 2-х інгредієнтів. Смачний рулет для гостей

М’ясні рулети коштують шалених грошей і не факт, що вам в магазині запропонують продукт, зроблений з якісного і свіжого м’яса. Пропоную свій улюблений рецепт простої закуски, яка завжди виходить вдалою, м’якою, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свиняча грудинка, 1.25 кг;
  • соєвий соус, 1 л.

Процес приготування м’ясного рулету

М’ясо беріть будь-яке хоч тонке, хоч товсте і м’ясисте, виходить все одно смачно.

Скручуємо м’ясо в рулет і щільно обертаємо ниткою.

Укладаємо рулет в каструлю, вливаємо соєвий соус і 500 мл води.

Коли вміст в каструлі закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1.5 години. Рекомендую перевертати періодично, щоб рівномірно готувався.

Після закінчення варіння, залишаємо м’ясо у відкритій каструлі і так охолоджуємо.

Виймаємо рулет, даємо стекти, загортаємо в фольгу і відправляємо в холодильник на 4 години для охолодження.

Нарізаємо тонкими скибочками, красиво розкладаємо на блюді і подаємо закуску на обід, вечерю, святковий стіл.

Можна як гарнір взяти консервований горошок або кукурудзу, вони відтіняють смак такого рулету і вдало з ним поєднуються.

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...