Всі будуть у захваті! М’ясний делікатес з 2-х інгредієнтів. Смачний рулет для гостей

М’ясні рулети коштують шалених грошей і не факт, що вам в магазині запропонують продукт, зроблений з якісного і свіжого м’яса. Пропоную свій улюблений рецепт простої закуски, яка завжди виходить вдалою, м’якою, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свиняча грудинка, 1.25 кг;
  • соєвий соус, 1 л.

Процес приготування м’ясного рулету

М’ясо беріть будь-яке хоч тонке, хоч товсте і м’ясисте, виходить все одно смачно.

Скручуємо м’ясо в рулет і щільно обертаємо ниткою.

Укладаємо рулет в каструлю, вливаємо соєвий соус і 500 мл води.

Коли вміст в каструлі закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1.5 години. Рекомендую перевертати періодично, щоб рівномірно готувався.

Після закінчення варіння, залишаємо м’ясо у відкритій каструлі і так охолоджуємо.

Виймаємо рулет, даємо стекти, загортаємо в фольгу і відправляємо в холодильник на 4 години для охолодження.

Нарізаємо тонкими скибочками, красиво розкладаємо на блюді і подаємо закуску на обід, вечерю, святковий стіл.

Можна як гарнір взяти консервований горошок або кукурудзу, вони відтіняють смак такого рулету і вдало з ним поєднуються.

ТОП-2 продукти, які зроблять фарш для котлет чи пельменів менш жирним

середа, 2 квітень 2025, 6:12

Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з т...

Чи потрібно смажити цибулю для котлетного фаршу

вівторок, 1 квітень 2025, 18:15

У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...