Всі будуть у захваті! Запечений м’ясний рулет із чорносливом

Рулет із курячої грудки з начинкою із солодкого чорносливу смакує багатьом. Цей рецепт сподобається любителям поєднання солодкого з куркою. Такий рулет чудово підійде на святковий стіл – він виглядатиме дуже ефектно. А якщо замінити майонез на сметану або натуральний йогурт, то може стати чудовою дієтичною вечерею, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть 2-3 філе, розріжте на слайси, як на великі відбивні. Викладіть на фольгу, посоліть та поперчіть. Змастіть майонезом або натуральним йогуртом.

Поверх викладіть чорнослив без кісточок та притрусіть твердим сиром потертим.

Обережно скрутіть рулет та накрийте фольгою так, щоб нічого не витікало.

Запікайте протягом 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Потім на 10 хвилин відкрийте фольгу і запікайте ще при температурі 200 градусів, щоб була скоринка.

Оцінять всі! Як зробити справжній домашній лимонад за декілька хвилин

неділя, 1 червень 2025, 8:14

Натуральний освіжаючий лимонад можна приготувати вдома лише за кілька хвилин. При цьому лимонад буде дуже смачним, повністю натуральним, без штучних добавок, і значно кращим за магазинний лимонад, передають Патріоти України. Вода – 1 лЛимон – 2 шт.Цуко...

Секрет досвідчних господинь! Навіщо при варінні рису додають у каструлю ложку молока

неділя, 1 червень 2025, 7:14

Якщо простежити за діями професійних кулінарів під час приготування рису, можна звернути увагу на одну цікаву особливість. Багато кухарів вважають за краще використовувати додатковий інгредієнт – молоко, передають Патріоти України. Зазвичай у каструлю ...