Рулет із курячої грудки з начинкою із солодкого чорносливу смакує багатьом. Цей рецепт сподобається любителям поєднання солодкого з куркою. Такий рулет чудово підійде на святковий стіл – він виглядатиме дуже ефектно. А якщо замінити майонез на сметану або натуральний йогурт, то може стати чудовою дієтичною вечерею, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть 2-3 філе, розріжте на слайси, як на великі відбивні. Викладіть на фольгу, посоліть та поперчіть. Змастіть майонезом або натуральним йогуртом.
Поверх викладіть чорнослив без кісточок та притрусіть твердим сиром потертим.
Обережно скрутіть рулет та накрийте фольгою так, щоб нічого не витікало.
Запікайте протягом 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Потім на 10 хвилин відкрийте фольгу і запікайте ще при температурі 200 градусів, щоб була скоринка.
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...