Всі будуть у захваті! Запечений м’ясний рулет із чорносливом

Рулет із курячої грудки з начинкою із солодкого чорносливу смакує багатьом. Цей рецепт сподобається любителям поєднання солодкого з куркою. Такий рулет чудово підійде на святковий стіл – він виглядатиме дуже ефектно. А якщо замінити майонез на сметану або натуральний йогурт, то може стати чудовою дієтичною вечерею, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть 2-3 філе, розріжте на слайси, як на великі відбивні. Викладіть на фольгу, посоліть та поперчіть. Змастіть майонезом або натуральним йогуртом.

Поверх викладіть чорнослив без кісточок та притрусіть твердим сиром потертим.

Обережно скрутіть рулет та накрийте фольгою так, щоб нічого не витікало.

Запікайте протягом 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Потім на 10 хвилин відкрийте фольгу і запікайте ще при температурі 200 градусів, щоб була скоринка.

Розставлено крапки над "і": Чи правда, що шкідливо поєднувати помідори й огірки в салаті

п’ятниця, 13 червень 2025, 18:35

Це поширене твердження, що помідори й огірки не можна поєднувати, але давай розберемося, наскільки це обґрунтовано науково, передають Патріоти України. Думка про "шкідливість" поєднання огірків і помідорів виникла через таке:

ТОП-8 причин, через які млинці не виходять смачними

п’ятниця, 13 червень 2025, 18:13

Млинці можуть “не вийти” з різних причин, і навіть тому, що у кулінара нікчемний настрій. Але це ближче до метафізики. Розкажемо, чому млинці рвуться та пригорають, передають Патріоти України. Хочете спекти тонкі млинці на молоці – забудьте про соду. Ї...