Всі будуть у захваті! Запечений м’ясний рулет із чорносливом

Рулет із курячої грудки з начинкою із солодкого чорносливу смакує багатьом. Цей рецепт сподобається любителям поєднання солодкого з куркою. Такий рулет чудово підійде на святковий стіл – він виглядатиме дуже ефектно. А якщо замінити майонез на сметану або натуральний йогурт, то може стати чудовою дієтичною вечерею, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть 2-3 філе, розріжте на слайси, як на великі відбивні. Викладіть на фольгу, посоліть та поперчіть. Змастіть майонезом або натуральним йогуртом.

Поверх викладіть чорнослив без кісточок та притрусіть твердим сиром потертим.

Обережно скрутіть рулет та накрийте фольгою так, щоб нічого не витікало.

Запікайте протягом 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Потім на 10 хвилин відкрийте фольгу і запікайте ще при температурі 200 градусів, щоб була скоринка.

Смакота! Оригінальні оладки цибуляники зі сметаною на обід

субота, 19 квітень 2025, 8:12

Оладки з цибулі готуються швидко і просто, а смакують навіть тим, хто не терпить смак цибулі. Цибуляники сході на картопляники не лише назвою, а й виглядом, проте на смак ніжні, соковиті та оригінальні, бо не відчувається присмак чи гіркота саме цибулі...

Господиням на замітку! Як позбавити курячі серця і печінку неприємної гіркоти

субота, 19 квітень 2025, 7:12

Кожна господиня прагне приготувати страви з курячих субпродуктів так, щоб вони не гірчили і вийшли смачними. Саме неприємний присмак часом зупиняє господарок від використання курячих сердець і печінки, передають Патріоти України. Пропонуємо вам ознайом...