Такі пиріжки можна було знайти на ринку, на вокзалі - навіть у школі їх продавали. Якщо ви хочете згадати той самий смак м'якого і повітряного тіста всередині, але хрусткого зовні, з дуже смачною начинкою - картоплею зі смаженою цибулькою - то обов'язково готуйте за цим рецептом, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть картоплю до м'якості. Розсіл з-під огірків або помідорів змішайте з відваром картоплі. Сюди ж додайте сіль, цукор, рослинну олію і сухі дріжджі. Просійте борошно, замісіть м'яке тісто. Накрийте рушником і залиште на 40 хвилин.
Картоплю розімніть в пюре, додайте улюблені спеції, сіль, смажену цибулю. Тісто розділіть на шматочки, скачайте з них кульки. Зліпіть пиріжки з начинкою, як зазвичай. Злегка приплюсніть пиріжок долонею і смажте в маслі з обох сторін до золотистого. Подавайте пиріжки хоч гарячими, хоч остиглими — смачно в будь-якому випадку! Детальніше про приготування пиріжків "вокзальні" дивіться у відео нижче:
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...