
Такі пиріжки можна було знайти на ринку, на вокзалі - навіть у школі їх продавали. Якщо ви хочете згадати той самий смак м'якого і повітряного тіста всередині, але хрусткого зовні, з дуже смачною начинкою - картоплею зі смаженою цибулькою - то обов'язково готуйте за цим рецептом, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть картоплю до м'якості. Розсіл з-під огірків або помідорів змішайте з відваром картоплі. Сюди ж додайте сіль, цукор, рослинну олію і сухі дріжджі. Просійте борошно, замісіть м'яке тісто. Накрийте рушником і залиште на 40 хвилин.
Картоплю розімніть в пюре, додайте улюблені спеції, сіль, смажену цибулю. Тісто розділіть на шматочки, скачайте з них кульки. Зліпіть пиріжки з начинкою, як зазвичай. Злегка приплюсніть пиріжок долонею і смажте в маслі з обох сторін до золотистого. Подавайте пиріжки хоч гарячими, хоч остиглими — смачно в будь-якому випадку! Детальніше про приготування пиріжків "вокзальні" дивіться у відео нижче:
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...
Зелений чай - популярний напій, що містить рослинні сполуки, які пов'язують із поліпшенням здоров'я серця. Дослідження показують, що він може навіть знижувати артеріальний тиск. Однак надмірне вживання може призвести до проблем, таких як побічні ефекти...