Нарівні з улюбленою стравою – голубці ми полюбляємо й фарширований перець, передають Патріоти України.
А особливий аромат перцю може навть перевершити смак звичних голубців.
Фарширований перець – це страва, яка готується в багатьох кухнях.
Господині з невеликим досвідом готування навряд чи зуміють приготувати цю страву не припустившись помилок.
Рис
Більшість господарок додають до фаршу рис, який майже готовий. Це головна помилка, адже краще використати для начинки сирий рис.
Якщо його спочатку зварити, а потім додати до фаршу, то в процесі приготування згорнеться білок.
При такій технології готування, як би щільно ви не начинили перець, начинка в готовій страві буде випадати.
Тому краще додавати рис у сирому вигляді. В процесі готування страви, рис збільшиться в розмірі та не буде випадати з перцю. Готові фаршировані голубці вийдуть апетитними на вигляд.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...