
Нарівні з улюбленою стравою – голубці ми полюбляємо й фарширований перець, передають Патріоти України.
А особливий аромат перцю може навть перевершити смак звичних голубців.
Фарширований перець – це страва, яка готується в багатьох кухнях.
Господині з невеликим досвідом готування навряд чи зуміють приготувати цю страву не припустившись помилок.
Рис
Більшість господарок додають до фаршу рис, який майже готовий. Це головна помилка, адже краще використати для начинки сирий рис.
Якщо його спочатку зварити, а потім додати до фаршу, то в процесі приготування згорнеться білок.
При такій технології готування, як би щільно ви не начинили перець, начинка в готовій страві буде випадати.
Тому краще додавати рис у сирому вигляді. В процесі готування страви, рис збільшиться в розмірі та не буде випадати з перцю. Готові фаршировані голубці вийдуть апетитними на вигляд.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....