Нарівні з улюбленою стравою – голубці ми полюбляємо й фарширований перець, передають Патріоти України.
А особливий аромат перцю може навть перевершити смак звичних голубців.
Фарширований перець – це страва, яка готується в багатьох кухнях.
Господині з невеликим досвідом готування навряд чи зуміють приготувати цю страву не припустившись помилок.
Рис
Більшість господарок додають до фаршу рис, який майже готовий. Це головна помилка, адже краще використати для начинки сирий рис.
Якщо його спочатку зварити, а потім додати до фаршу, то в процесі приготування згорнеться білок.
При такій технології готування, як би щільно ви не начинили перець, начинка в готовій страві буде випадати.
Тому краще додавати рис у сирому вигляді. В процесі готування страви, рис збільшиться в розмірі та не буде випадати з перцю. Готові фаршировані голубці вийдуть апетитними на вигляд.
Серцево-судинні захворювання залишаються головною причиною смертності. Атеросклероз і гіпертонія можуть призвести до інфарктів і інсультів, тому профілактика життєво важлива, передають Патріоти України. Правильне харчування, фізична активність і включе...
З настанням сезону застуди та грипу багато хто починає активно вживати вітамін С, мед або напої з лимоном та імбиром, сподіваючись підсилити імунну систему. Але експерти попереджають: справжній захист організму залежить не від одного продукту чи добавк...