Нарівні з улюбленою стравою – голубці ми полюбляємо й фарширований перець, передають Патріоти України.
А особливий аромат перцю може навть перевершити смак звичних голубців.
Фарширований перець – це страва, яка готується в багатьох кухнях.
Господині з невеликим досвідом готування навряд чи зуміють приготувати цю страву не припустившись помилок.
Рис
Більшість господарок додають до фаршу рис, який майже готовий. Це головна помилка, адже краще використати для начинки сирий рис.
Якщо його спочатку зварити, а потім додати до фаршу, то в процесі приготування згорнеться білок.
При такій технології готування, як би щільно ви не начинили перець, начинка в готовій страві буде випадати.
Тому краще додавати рис у сирому вигляді. В процесі готування страви, рис збільшиться в розмірі та не буде випадати з перцю. Готові фаршировані голубці вийдуть апетитними на вигляд.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...