Вся справа в рисових зернах! Поширена помилка при фаршируванні перців

Нарівні з улюбленою стравою – голубці ми полюбляємо й фарширований перець, передають Патріоти України.

А особливий аромат перцю може навть перевершити смак звичних голубців.

Фарширований перець – це страва, яка готується в багатьох кухнях.

Господині з невеликим досвідом готування навряд чи зуміють приготувати цю страву не припустившись помилок.

Подробиці

Рис

Більшість господарок додають до фаршу рис, який майже готовий. Це головна помилка, адже краще використати для начинки сирий рис.

Якщо його спочатку зварити, а потім додати до фаршу, то в процесі приготування згорнеться білок.
При такій технології готування, як би щільно ви не начинили перець, начинка в готовій страві буде випадати.

Тому краще додавати рис у сирому вигляді. В процесі готування страви, рис збільшиться в розмірі та не буде випадати з перцю. Готові фаршировані голубці вийдуть апетитними на вигляд.

Кому не можна чорний чай - попередження лікарів

понеділок, 3 листопад 2025, 18:07

Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...

Яблучні кісточки - корисний мікроелемент чи прихована отрута?

понеділок, 3 листопад 2025, 10:15

Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...