Всю зиму будете шкодувати, якщо не приготуєте часникові огірки - дуже смачний рецепт

У приготуванні нічого складного, обов'язково спробуйте приготувати, що б потім не шкодувати всю зиму! Мариновані часникові огірочки, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • огірки — 3 кг
  • часник — 1 головка
  • сіль — 70 гр
  • цукор — 110 гр
  • оцет (6%) — 110 мл
  • рослинна олія — 100 мл
  • гірчиця (насіння) — 1-2 ст.лож

Приготування

1. 3 кілограм огірків очищаємо від шкірки і гарненько їх промиваємо, нарізаємо огірки тонкими кружечками міліметра по два.

2. Нарізані огірки засипаємо цукром, сіллю, додаємо часник, заливаємо оцтом і олією. Перемішаємо і дамо постояти хвилин 40.

3. Перекладаємо в попередньо стерилізовані в духовці при температурі 100 градусів банки.

4. У кожну банку додаємо 1/3 чайної ложки насіння гірчиці і закриваємо банки поки що не сильно щільно.

5. Для стерилізації беремо каструлю кладемо на дно рушник і заливаємо воду по плечики банок, тобто не доходячи сантиметра 3-4. Відправляємо на вогонь і як тільки вода закипить засікаємо час 12-15 хвилин — вимикаємо. Дістаємо банки і вкриваємо ковдрою і чекаємо поки банки гарненько охолонуть. Подробиці дивіться в короткому відео.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...