Всього один інгредієнт, який зробить омлет вдвічі пишнішим - без всякої соди!

Ранок має бути добрим, а сніданок - корисним. Не дивно, що стільки людей поєднують приємне з корисним і починають ранок з омлету, зазначають Патріоти України.

Протеїновий заряд бадьорості і відсутність голоду до обіду забезпечені. Але навіть простий омлет у багатьох цінителів виходить через раз. А все тому, що вони не знають про секретний інгредієнт!

В омлет можна додати все, що душі завгодно: гриби, сир, зелений горошок, та хоч філе лосося! Але всі ці кулінарні хитрощі будуть марні, якщо сніданок розвалиться на дрібні шматочки прямо на гарячій сковорідці. Тому що про єдиний інгредієнт, який дійсно варто додати, переважна більшість просто не знає.

Щоб омлет вийшов пишним, тримав форму і не розвалювався, багато господинь додають до яєць трохи соди. А даремно: варто лише злегка переборщити, і сніданок буде безжально гірчити. Замість соди для пишності краще додати... мінералку!

Так, саме, газована вода надасть омлету обсяг і легкість. При цьому ніяк не вплинувши на смак і не "забивши" страву. Все завдяки бульбашкам повітря, які випаровуються при нагріванні і тим самим активно «піднімають» білок.

На будь-який стандартний рецепт вистачить буквально 1 столової ложки мінералки. Маленьке доповнення — велика різниця.

Секрет досвідчених господинь! Для чого додають вершкове масло у фарш для котлет

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:09

Господині часто змінюють рецепти під свої смаки та уподобання, передають Патріоти України. Це надає стравам нового «звучання» та допомагає вдосконалити смак. Традиційна рецептура в доповненні з експериментами — основа вдалих кулінарних рішень. Про одне...

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...