Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та змінить її смак, передають Патріоти України.
Таку капусту з новим смаком полюблять і гідно оцінять ваші рідні та близькі. Сподобається така страва і гурманам. Додайте до страви кунжут. Краще додати кунжут наприкінці смаження капусти. За кілька хвилин до готовності страви.
З ним капуста набуде нового відтінку смаку. Кунжут містить цінні для нас вітаміни (A, B, C, E), та мікроелементи (кальцій, калій, фосфор, магній, залізо, цинк).
Кальцій, який містить ця рослина, має позитивно вплинути та покращення зовнішнього вигляду ваших нігтів, зміцнить кістки та суглоби. Ще споживання кунжуту сприяє зміцненню імунітету, позитивно впливає на травлення, та прискорює метаболізм. Тож не забувайте додавати його до капусти, щоб підтримати свій ослаблений виснажливою холодною зимою організм.
Чорна кава - це улюблений напій для багатьох, але не кожному до вподоби його гіркота. Якщо ви хочете покращити смак чорної кави, не збільшуючи кількість калорій, є один несподіваний інгредієнт, який може змінити все, передають Патріоти України. За слов...
Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...