Бісквітний торт можна приготувати й без духовки, а замість коржів можна використовувати готові бісквітні рулети. Він виходить неймовірно ніжним, ароматним та святковим, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти: рулет бісквітний (1 упаковка), йогурт питний (400 мл), вершки (50 мл), сир (80 г) желатин (20 г).
Спосіб приготування:
Желатин замочіть у холодній воді та залиште набухати. Через 10 хвилин відправте ємність у мікрохвильову піч на пару хвилин, щоб маса стала однорідною.
Бісквітний рулет наріжте однаковими шматочками і викладіть у глибоку ємність, бажано прозору.
Приготуйте крем. У чашу блендера відправте сир, питний йогурт, вершки і все ретельно збийте. Додайте желатинову суміш і добре перемішайте.
Викладіть крем товстим шаром на бісквіт і відправте у холодильник для застигання. При подачі прикрасьте свіжими ягодами.
Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...
Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...