Бісквітний торт можна приготувати й без духовки, а замість коржів можна використовувати готові бісквітні рулети. Він виходить неймовірно ніжним, ароматним та святковим, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти: рулет бісквітний (1 упаковка), йогурт питний (400 мл), вершки (50 мл), сир (80 г) желатин (20 г).
Спосіб приготування:
Желатин замочіть у холодній воді та залиште набухати. Через 10 хвилин відправте ємність у мікрохвильову піч на пару хвилин, щоб маса стала однорідною.
Бісквітний рулет наріжте однаковими шматочками і викладіть у глибоку ємність, бажано прозору.
Приготуйте крем. У чашу блендера відправте сир, питний йогурт, вершки і все ретельно збийте. Додайте желатинову суміш і добре перемішайте.
Викладіть крем товстим шаром на бісквіт і відправте у холодильник для застигання. При подачі прикрасьте свіжими ягодами.
Оселедець під шубою готують на більшість свят, і ця страва по праву служить справжньою окрасою столу. І хоча цей салат досить простий у приготуванні, є кілька хитрощів, які здатні довести його смак до досконалості. І сьогодні ми розповімо про них, пере...
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...