Встигнете в останній момент: Як зробити святковий бісквітний торт без випічки

Бісквітний торт можна приготувати й без духовки, а замість коржів можна використовувати готові бісквітні рулети. Він виходить неймовірно ніжним, ароматним та святковим, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти: рулет бісквітний (1 упаковка), йогурт питний (400 мл), вершки (50 мл), сир (80 г) желатин (20 г).

Спосіб приготування:

Желатин замочіть у холодній воді та залиште набухати. Через 10 хвилин відправте ємність у мікрохвильову піч на пару хвилин, щоб маса стала однорідною.

Бісквітний рулет наріжте однаковими шматочками і викладіть у глибоку ємність, бажано прозору.

Приготуйте крем. У чашу блендера відправте сир, питний йогурт, вершки і все ретельно збийте. Додайте желатинову суміш і добре перемішайте.

Викладіть крем товстим шаром на бісквіт і відправте у холодильник для застигання. При подачі прикрасьте свіжими ягодами.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...