
Бісквітний торт можна приготувати й без духовки, а замість коржів можна використовувати готові бісквітні рулети. Він виходить неймовірно ніжним, ароматним та святковим, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти: рулет бісквітний (1 упаковка), йогурт питний (400 мл), вершки (50 мл), сир (80 г) желатин (20 г).
Спосіб приготування:
Желатин замочіть у холодній воді та залиште набухати. Через 10 хвилин відправте ємність у мікрохвильову піч на пару хвилин, щоб маса стала однорідною.
Бісквітний рулет наріжте однаковими шматочками і викладіть у глибоку ємність, бажано прозору.
Приготуйте крем. У чашу блендера відправте сир, питний йогурт, вершки і все ретельно збийте. Додайте желатинову суміш і добре перемішайте.
Викладіть крем товстим шаром на бісквіт і відправте у холодильник для застигання. При подачі прикрасьте свіжими ягодами.
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...