Ви будете готувати тільки так! Відмінний гарнір - картопля на святковий стіл!

Подумуєте що приготувати на гарнір? Картопля відмінно підійде як на святковий стіл, так і на повсякденну вечерю або обід, зазначають Патріоти України.

Картоплю в духовці ми випікати не будемо, а приготуємо смачну вечерю в сатейніку. Рецепт гарніру дуже простий і для того щоб його приготувати вам знадобиться картопля, м’ясо і трохи зусиль. Рекомендую вам приготувати цей гарнір з картоплі, ваші рідні скажуть вам дякую.

Інгредієнти:

  • цибуля – 3-4 шт
  • свиняче м’ясо – 1.5 кг
  • картопля – 2 кг
  • сіль – 1.5 ч.л
  • чорний перець – 0.5 ч.л
  • приправа для картоплі – 1 ч.л
  • вода – 200 мл
  • соняшникова олія
  • зелена цибуля

Покроковий процес приготування:

Беремо очищену цибулю, розрізаємо навпіл і нарізаємо півкільцями. Свиняче м’ясо нарізаємо великими шматочками і готуємо картоплю. Готувати гарнір я буду в сотейнику, в сотейник наливаємо олію, викладаємо м’ясо і смажимо на великому вогні до рум’яності.

У рум’яне м’ясо додаємо очищену картоплю і смажимо на великому вогні до золотистого кольору.

Зверху на картоплю з м’ясом викладаємо нарізану цибулю, всипаємо сіль, чорний перець, картопляну приправу, вливаємо 200 мл води, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо 30 хвилин.

Готову картоплю з м’ясом викладаємо на тарілку, посипаємо зеленою цибулею і подаємо на святковий стіл. Смачного!

Буде особливим! Один забутий інгредієнт для плову

неділя, 8 червень 2025, 10:05

Спеції не можна додавати бездумно куди доведеться – можна сильно спотворити смак готової страви. Але якщо не додати ту чи іншу добавку, наприклад в плов, то досягти необхідного смаку вже не вийде, передають Патріоти України. Тому готуючи плов, обов’язк...

Беріть на замітку! Які напої найкраще дадуть охолонути влітку

неділя, 8 червень 2025, 9:59

У спеку влітку найкраще охолоджують напої, які, передають Патріоти України. Ось кілька варіантів найкращих напоїв для літньої спеки: