
Подумуєте що приготувати на гарнір? Картопля відмінно підійде як на святковий стіл, так і на повсякденну вечерю або обід, зазначають Патріоти України.
Картоплю в духовці ми випікати не будемо, а приготуємо смачну вечерю в сатейніку. Рецепт гарніру дуже простий і для того щоб його приготувати вам знадобиться картопля, м’ясо і трохи зусиль. Рекомендую вам приготувати цей гарнір з картоплі, ваші рідні скажуть вам дякую.
Інгредієнти:
Беремо очищену цибулю, розрізаємо навпіл і нарізаємо півкільцями. Свиняче м’ясо нарізаємо великими шматочками і готуємо картоплю. Готувати гарнір я буду в сотейнику, в сотейник наливаємо олію, викладаємо м’ясо і смажимо на великому вогні до рум’яності.

У рум’яне м’ясо додаємо очищену картоплю і смажимо на великому вогні до золотистого кольору.

Зверху на картоплю з м’ясом викладаємо нарізану цибулю, всипаємо сіль, чорний перець, картопляну приправу, вливаємо 200 мл води, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо 30 хвилин.

Готову картоплю з м’ясом викладаємо на тарілку, посипаємо зеленою цибулею і подаємо на святковий стіл. Смачного!

Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...