Подумуєте що приготувати на гарнір? Картопля відмінно підійде як на святковий стіл, так і на повсякденну вечерю або обід, зазначають Патріоти України.
Картоплю в духовці ми випікати не будемо, а приготуємо смачну вечерю в сатейніку. Рецепт гарніру дуже простий і для того щоб його приготувати вам знадобиться картопля, м’ясо і трохи зусиль. Рекомендую вам приготувати цей гарнір з картоплі, ваші рідні скажуть вам дякую.
Інгредієнти:
Беремо очищену цибулю, розрізаємо навпіл і нарізаємо півкільцями. Свиняче м’ясо нарізаємо великими шматочками і готуємо картоплю. Готувати гарнір я буду в сотейнику, в сотейник наливаємо олію, викладаємо м’ясо і смажимо на великому вогні до рум’яності.
У рум’яне м’ясо додаємо очищену картоплю і смажимо на великому вогні до золотистого кольору.
Зверху на картоплю з м’ясом викладаємо нарізану цибулю, всипаємо сіль, чорний перець, картопляну приправу, вливаємо 200 мл води, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо 30 хвилин.
Готову картоплю з м’ясом викладаємо на тарілку, посипаємо зеленою цибулею і подаємо на святковий стіл. Смачного!
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...