Подумуєте що приготувати на гарнір? Картопля відмінно підійде як на святковий стіл, так і на повсякденну вечерю або обід, зазначають Патріоти України.
Картоплю в духовці ми випікати не будемо, а приготуємо смачну вечерю в сатейніку. Рецепт гарніру дуже простий і для того щоб його приготувати вам знадобиться картопля, м’ясо і трохи зусиль. Рекомендую вам приготувати цей гарнір з картоплі, ваші рідні скажуть вам дякую.
Інгредієнти:
Беремо очищену цибулю, розрізаємо навпіл і нарізаємо півкільцями. Свиняче м’ясо нарізаємо великими шматочками і готуємо картоплю. Готувати гарнір я буду в сотейнику, в сотейник наливаємо олію, викладаємо м’ясо і смажимо на великому вогні до рум’яності.
У рум’яне м’ясо додаємо очищену картоплю і смажимо на великому вогні до золотистого кольору.
Зверху на картоплю з м’ясом викладаємо нарізану цибулю, всипаємо сіль, чорний перець, картопляну приправу, вливаємо 200 мл води, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо 30 хвилин.
Готову картоплю з м’ясом викладаємо на тарілку, посипаємо зеленою цибулею і подаємо на святковий стіл. Смачного!
Підготувати фарш перед тим, як почати смажити котлети дуже просто. Це не вимагає особливих труднощів, але важливо, щоб всі компоненти з холодильника трохи прогрілися, передають Патріоти України. Краще м’ясо перекручувати самостійно. Достатньо підготува...
Унікальне поєднання фруктів та печінки створює шикарний ансамбль смаку та аромату. Відмінний варіант для того, щоб урізноманітнити меню, передають Патріоти України. Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочад...