
Подумуєте що приготувати на гарнір? Картопля відмінно підійде як на святковий стіл, так і на повсякденну вечерю або обід, передають Патріоти України.
Картоплю в духовці ми випікати не будемо, а приготуємо смачну вечерю в сатейніку. Рецепт гарніру дуже простий і для того щоб його приготувати вам знадобиться картопля, м’ясо і трохи зусиль. Рекомендую вам приготувати цей гарнір з картоплі, ваші рідні скажуть вам дякую.
Інгредієнти:
- цибуля – 3-4 шт
- свиняче м’ясо – 1.5 кг
- картопля – 2 кг
- сіль – 1.5 ч.л
- чорний перець – 0.5 ч.л
- приправа для картоплі – 1 ч.л
- вода – 200 мл
- соняшникова олія
- зелена цибуля
Покроковий процес приготування:
Беремо очищену цибулю, розрізаємо навпіл і нарізаємо півкільцями. Свиняче м’ясо нарізаємо великими шматочками і готуємо картоплю. Готувати гарнір я буду в сотейнику, в сотейник наливаємо олію, викладаємо м’ясо і смажимо на великому вогні до рум’яності.

У рум’яне м’ясо додаємо очищену картоплю і смажимо на великому вогні до золотистого кольору.

Зверху на картоплю з м’ясом викладаємо нарізану цибулю, всипаємо сіль, чорний перець, картопляну приправу, вливаємо 200 мл води, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо 30 хвилин.

Готову картоплю з м’ясом викладаємо на тарілку, посипаємо зеленою цибулею і подаємо на святковий стіл. Смачного!


Риба дуже часто з’являється на наших столах завдяки своєму чудовому смаку та корисним властивостям. На жаль, при її приготуванні часом можна припуститися помилок. Дуже великою помилкою є надто раннє засолювання, в результаті якого риба стає сухою, як ч...
Останнім часом на нашій кухні стали популярні різноманітні страви з екзотичних фруктів та овочів. Бананом полюбляють ласувати і дорослі й дітки, передають Патріоти України. Тож і з’явилось багато нових рецептів солодких страв де складовою є банан. Проп...