Навіть шанувальникам класичної рецептури котлет часом хочеться надати звичній страві нового цікавого відтінку смаку. Зробити це просто, адже існує чимало гідних компонентів, які відмінно поєднуються з м’ясом. Що ж варто додати до котлети, передають Патріоти України.
І курка, і червоне м’ясо відмінно поєднуються з грибами, тому варто ввести їх до складу рецепту. Але робити це потрібно правильно.
Візьміть сушені гриби та доведіть їх до стану порошку за допомогою кавомолки.
Пару ложок такого компонента змінюють смак звичних котлет.
Це, мабуть, найпопулярніша спеція для приготування перших страв, але і в котлети її можна додати. Зрозуміло, цілісний лист погіршить якість котлет, тому вводити його потрібно правильно.
Існує два способи. Перший полягає у наступному: прянощі заливаються гарячою водою, настоюються. Потім пара ложок “лаврової” рідини вводитиметься у фарш.
При альтернативному способі використання лавровий лист відправляється у кавомолку. Після цього його легко додати у фарш.
Якщо ви подасте такі котлети гостям, то всі будуть запитувати про вашу рецептуру. Справа в тому, що смак помідорів ідеально акцентується з м’ясом.
Такі котлети виходять максимально ніжними, пишними та смачними.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...