Замість звичного рецепта, де всі інгредієнти ховаються всередину, у цій випічці начинку видно відразу, передають Патріоти України.
Інгрідієнти:
1. Листкове тісто розкочують тонко. Шинку нарізаю тонкими смужками.
2. Твердий сир (можна з різними смаками, наприклад, горіховий або молочний) натираю на крупній тертці, оливки нарізаю тонкими кружечками. Зелень мою і дрібно нарізаю.
3. Пласт тесту розрізаю на 2 частини. Малюю ножем квадрат з краями, всередину викладаю начинку з шинки, оливок, посипаю твердим сиром. Випікаю в розігрітому до 200 градусів духовці 15 хвилин.
4. За цей час вільні краю піднімуться і сформують кошичок, дістаю слойки і всередину кожної вбиваю куряче яйце, по кусу солю і перчу. Відправляю назад в духовку на 5-7 хвилин.5. Дістаю слойки з духовки і посипаю дрібно рубаною зеленню.
5. Дістаю слойки з духовки і посипаю дрібно рубаною зеленню.
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...