Ви будете у захваті! Слойка з яйцем, шинкою та сиром - швидкий і смачний перекус

Замість звичного рецепта, де всі інгредієнти ховаються всередину, у цій випічці начинку видно відразу, передають Патріоти України.

Інгрідієнти:

  • Тісто Листкове — 350 Грам
  • Твердий Сир — 50 Грам
  • Шинка — 50 Грам
  • Оливки — 3 Штуки
  • Куряче Яйце — 2 Штуки
  • Зелень — За Смаком
  • Сіль І Перець — За Смаком

1. Листкове тісто розкочують тонко. Шинку нарізаю тонкими смужками.
2. Твердий сир (можна з різними смаками, наприклад, горіховий або молочний) натираю на крупній тертці, оливки нарізаю тонкими кружечками. Зелень мою і дрібно нарізаю.
3. Пласт тесту розрізаю на 2 частини. Малюю ножем квадрат з краями, всередину викладаю начинку з шинки, оливок, посипаю твердим сиром. Випікаю в розігрітому до 200 градусів духовці 15 хвилин.
4. За цей час вільні краю піднімуться і сформують кошичок, дістаю слойки і всередину кожної вбиваю куряче яйце, по кусу солю і перчу. Відправляю назад в духовку на 5-7 хвилин.5. Дістаю слойки з духовки і посипаю дрібно рубаною зеленню.
5. Дістаю слойки з духовки і посипаю дрібно рубаною зеленню.

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...