Ви будете у захваті! Слойка з яйцем, шинкою та сиром - швидкий і смачний перекус

Замість звичного рецепта, де всі інгредієнти ховаються всередину, у цій випічці начинку видно відразу, передають Патріоти України.

Інгрідієнти:

  • Тісто Листкове — 350 Грам
  • Твердий Сир — 50 Грам
  • Шинка — 50 Грам
  • Оливки — 3 Штуки
  • Куряче Яйце — 2 Штуки
  • Зелень — За Смаком
  • Сіль І Перець — За Смаком

1. Листкове тісто розкочують тонко. Шинку нарізаю тонкими смужками.
2. Твердий сир (можна з різними смаками, наприклад, горіховий або молочний) натираю на крупній тертці, оливки нарізаю тонкими кружечками. Зелень мою і дрібно нарізаю.
3. Пласт тесту розрізаю на 2 частини. Малюю ножем квадрат з краями, всередину викладаю начинку з шинки, оливок, посипаю твердим сиром. Випікаю в розігрітому до 200 градусів духовці 15 хвилин.
4. За цей час вільні краю піднімуться і сформують кошичок, дістаю слойки і всередину кожної вбиваю куряче яйце, по кусу солю і перчу. Відправляю назад в духовку на 5-7 хвилин.5. Дістаю слойки з духовки і посипаю дрібно рубаною зеленню.
5. Дістаю слойки з духовки і посипаю дрібно рубаною зеленню.

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...